Långhelg på-gång

Allmänt | 2011-05-31 | 22:11:59 Kommentera här! » 1 st

En härlig champions league final blev det men det var ju inget snack om att Barcelona var värdiga vinnare. Snackas mycket om nu att Barcelona är tidernas bästa lag och jag är beredd att hålla med, för inte har nån varit så dominerande under en så lång tid? Men som sagt jag är inte gammal nog för att minnas äldre lag som svensklaget Milan med grenolin så jag låter dom äldre experterna diskutera det ämnet... 
_____________________________________________________________________________________________



Silly Season


* Nicklas Bendtner vill lämna Arsenal, och danskens pappa har hittat en lämplig prislapp.
- 100 miljoner kronor, säger Thomas Bendtner till B.T.Det har inte blivit rasande mycket speltid för anfallaren på senare tid, vilket påverkar hans gångbarhet på marknaden.
- Han har värdetats högre tidigare. Men det är klart att när man sitter på bänken så dalar summan. Nicklas har kvaliteterna att leva upp till de här pengarna och vi säkert hitta en klubb som är villig att betala, säger Thomas Bendtner.

-----------

* Schalke vill ha kvar sin succespelare Jefferson Farfan. Hans nuvarande avtal går ut nästa sommar och därför erbjuds han tre år till av den tyska klubben.
– Det är sant att vi har gett honom ett erbjudande. Nu är han i Peru men vi ska fortsätta diskutera när han återvänder i juni, säger Schalkes klubbdirektör Horst Heldt till tysk press.
Milan och Juventus har nämnts som nya klubbadresser för Farfan

-----------

* Vi har en 15-årig svensk i Milan i veckan. IFK Norrköpings talang Gentrit Citaku tränar med klubbens ungdomslag i veckan. Här i norrköping har vi många unga talanger och vi har vart i toppen och vunnit juniormatcher med IFK mot alla storlag i sverige. Tråkigt ändå att det inte satsas allt för mycket på dom i A-laget.

-----------

* Det är ingen hemlighet att Chelsea vill värva in brassetalangen Neymar från Santos. Nu skriver spanska Marca att Neymars agenter Wagner Ribeiro och Pini Zahavi befinner sig i London.
Agenterna ska förhandla med Chelsea om en övergång. Neymar har en försäljningsklausul på 370 miljoner kronor

-----------

* Nu är Johan Elmander helt klar för Galatasaray. I dag skrev anfallaren på ett treårigt kontrakt med den turkiska klubben Han kommer att få en årslön på 1,8 miljoner euro, motsvarande 16 miljoner svenska kronor. Sedan får svensken även en bonus på 10 000 euro, 88 000 kronor, för varje match han spelar för klubben.
Det kan även finnas andra bonusar i avtalet, men det är inga som nämns.
Galatasaray jagar även tre andra svenskar: Kim Källström, Andreas Isaksson och Andreas Granqvist

___________________________________________________________________________________________

Det var mina smaskigaste övergångsrykten och hoppas ni med tycker jag tog ut dom bästa.





STYRKA!

Chamions league final!

Allmänt | 2011-05-28 | 14:37:50 Kommentera här! » 3 st

Stort sammadrag senare idag. Ha tålamod

________________________________________________________________________________________________


BARCELONA VS MAN UNITED


Oj vilket match vi har framför oss. Det bästa från England möter det bästa från Spanien och det är Barcelona som är favoriterna.

Jag kommer ihåg matchen för två år sen då Barcelona rullade bort United i finalen. United tyckte jag var knappt med i matchen och Barcelona lirade hem en stabil och säker vinst och darrade aldrig till.
Mycket har hänt sen dess och Barcelona har ju framför allt blivit mycket bättre! United har jag tyckt haft ganska svag trupp hela året men dom har rätt typ av spelare och en Sir Alex Ferguson som får ut 100% av dom.

Man United

Det har tydligen varit lite trubbel för en spelare i United truppen och då pratar jag om den erfarna yttern Giggs, det kan absolut påverka honom men sen om det kan påverka laget är jag tveksam till.
De som talar för United är att dom har en bättre coach i Sir Alex och har haft två veckor att planera för den här matchen då titeln var säkrad, och tror han utnyttjar den tiden bättre än Pep. United spelar också hemma i England på Wembley och kommer få stort stöd hemma på Arenan och att förberedda hemma är alltid skönare än när man kommer utifrån och ska starta om på en ny plats.
 
Truppen: Van der Sar, Kuszczak, Lindegaard; Evra, Vidic, Ferdinand, Fabio Da Silva, Rafael Da Silva, Smalling, Evans, Wes Brown; Park, Anderson, Valencia, Carrick, Giggs, Scholes, Fletcher, Nani, Gibson; Hernández, Rooney, Berbatov, Owen.
Trolig startelva: Van der Sar - Fabio, Ferdinand, Vidic, Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Park - Rooney - Hernández.
Bästa målskytt: Javier Hernández 4 (CL)

Barcelona

Barcelona vilades samtliga sina nyckelspelare i serieavslutningen mot Malaga förra helgen, och har endast Pinto borta men första-valet i målet är ju ändå Valdez. Pep kommer inte ändra nånting i sin spelidé utan fortsätta med samma uppställning och taktik etc. Viserligen funkar det riktigt bra men om nån ska hitta nyckeln hur man ska besegra Barca så är det Sir Alex.

Truppen: Valdés, Olazábal, Miño; Alves, Adriano, Piqué, Puyol, Milito, Fontás, Abidal, Maxwell; Mascherano, Busquets, Xavi, Keita, Iniesta, Thiago; Afellay, Messi, Pedro, Villa, Bojan, Jeffren.
Trolig startelva: Valdés - Alves, Pique, Mascherano, Puyol - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa.
Bästa målskytt: Lionel Messi 11 (CL)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spel:

Jag kommer satsa hemma i soffan med lite grabbar, med datorn på Livebet och diskutera och se hur spelet lyder. Nåt som jag dock slängt in pengar på redan nu är att det är kryss i halvtid. Det är final, alla är nervösa och vill känna på varann och kommer gå in med 0-0 första halvlek.

_________________________________________________________________________________________________


Njut av dagens match och jag hoppas United kan tvåla till barcelona!




STYRKA!

Toorsdaag

Allmänt | 2011-05-26 | 17:08:59 Kommentera här! » 0 st

Igår förlora Peking mot Örebro och även om det var en svår match så känns det tungt nu. Dom har fått en bra start och har alla förutsättningar så åker dom ur i år finns det inga ursäkter. Kämpa!
___________________________________________________________________________________________


Dagens spel:

Västerås - BP = 2 (1.85)
Västerås är nya i Superettan och endast vunnit 1 av 8 matcher. Bp har bäst form i serien och fått tbx många spelare och ska idag ta tre poäng mot jumbon!


___________________________________________________________________________________________




STYRKA!

Dan innan lönedan

Allmänt | 2011-05-24 | 16:50:52 Kommentera här! » 2 st

Tråkiga matcher idag men iallafall ett intressant möte i Allsvenskan, Malmö - Helsingborg.
Lägger upp matchläget och de hetaste övergångsryktena!
________________________________________________________________________________________________


Dagens match:  Malmö - Helsingborg

Hyperviktig seriefinal mellan två av huvudkonkurrenterna till guldet denna säsongen, skulle Malmö FF förlora dagens skånederby lämnar man en lucka på hela sex pinnar upp till ärkerivalen i toppen.
Helsingborg reste sig omgående efter den svaga insatsen mot AIK, trots skade- och avstängningsproblem vann man seriefinalen senast mot Kalmar FF och skaffade sig därmed en trepoängsledning i toppen. Till kvällens derby kan tränare Conny Karlsson glädja sig åt att truppläget ser betydligt bättre ut. Marcus Nilsson är tillbaka i mittförsvaret efter sin avstängning och dessutom är skyttekungen Alexander Gerndt spelklar igen efter skada, anfallaren kommer dock inleda matchen på bänken.


MALMÖ:


Malmös skadeläge: Skador Yago Fernandez, Ivo Pekalski, Johan Dahlin, Jasmin Sudic
Tveksamma: Wilton Figueiredo 

Roland Nilsson, tränare Malmö FF, inför matchen:
– Vi måste vara beredda på att ta kampen. Det kommer som alltid bli högt tempo och mycket närkamper. Men trots det ska vi fortsätta spela vårt spel. Det gäller att låta hjärnan vara med även när hjärtat pumpar för fullt, säger "Rolle" till mff.se.

HELSINGBORG:

Helsingborgs skadeläge: Hannu Patronen, Christoffer Andersson

Marcus Nilsson, försvarare Helsingborg, inför matchen:
– Ett derby är alltid ett derby och innehåller mycket kamp. Det är matcher som lever för sig, så det spelar ingen roll var vi ligger i tabellen, säger HIF-backen till Fotbollsverige.se.
– Vi har gjort det bra hittills och fått bra utdelning. Egentligen bara haft en dålig match och den var mot AIK. Så jag tror att vi har goda chanser i derbyt mot MFF.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Silly Season-Victor


* Enligt uppgifter till spanska AS så är holländske skyttekungen Ruud van Nistelrooy på väg att gå till Malaga. 34-åringen har senaste säsongen spelat för Hamburg men har sagt att han gärna skulle vilja avsluta karriären i Spanien eller England.
* Enligt samma tidning är Malaga också sugna på Valencias yttermittfältare Joaquin. Malaga som blivit uppköpta av en rik shejk ser alltså ut att satsa hårt kommande säsong.

*När han kom till Real Madrid målades Sergio Canales, 20, upp som klubbens framtidslöfte nummer ett. Efter succén i moderklubben Racing Santander vilade förhoppningarna tungt på hans axlar. Kanske för tungt.
Canales har inte spelat många minuter under José Mourinhos styre, och det lär inte bli många fler heller. Marca rapporterar att anfallare Canales nu är nära en övergång till ligakonkurrenten Villareal. Runt 100 miljoner beräknas affären loss på för "ubåtarna". Samtidigt vill Real Madrid gardera sig och skriva in en återköps-klausul i kontraktet, ifall Canales nu lyckas lyfta i Villareal.
Tycker Canales gör rätt som försöker få speltid i en annan klubb men hoppas Madrid är smarta nog och kan få tbx han!

* Sergio Agüero är en av fotbollsvärldens mest jagade spelare.
Nu skriver 22-åringen på sin hemsida att han bestämt sig för att lämna Atlético Madrid.
– Jag sade för länge sedan att när jag vill gå kommer jag att säga det offentligt. Nu är tiden kommen, skriver Agüero enligt ESPN

* Manchester United har hittat Edwin van der Sars ersättare. Atletico Madrids målvakt David de Gea ser ut att vara klar för klubben.
I dag uppger den spanska radiostationen, Cadena SER radio att de Gea kommer att presenteras som Uniteds nya spelare på måndag.

_____________________________________________________________________________________________



STYRKA! 

Det finns bara ett IFK!

Allmänt | 2011-05-22 | 14:34:51 Kommentera här! » 0 st

2 spel gick in igår och förlorade endast på AIK men var nu i efterhand kanske inte helt överasskande kan jag tycka. Men det är lätt av va efterklok!
__________________________________________________________________________________________


Dagens spel:


Syrianska - Norrköping = 2
Syrianska saknar  Robert Massi, Suleyman Sleyman, Ivan Ristic, Peter Ijeh, Rabi Elia. Tunga avbräck speciellt Ijeh! Ifkkommer med skadefri trupp och förstår inte att Syrianska är favoriter

Bolton - Man C = 2

___________________________________________________________________________________________

Hann inte så mycket mer för nu ska jag möta kolmårdstroll på fotbollsplanen där jag hopaps på vinst!





STYRKA!

Saturday

Allmänt | 2011-05-21 | 12:02:29 Kommentera här! » 0 st

Tråkigt med så lite matcher att spela på men kommer följa Silly Season här på bloggen och hoppas att många av er uppsskattar det med även om spel fortfarande kommer levereras!
_____________________________________________________________________________________________


Dagens spel:


AIK - Gefle = 1
AIK kommer från en bra prestation mot Helsingborg, där man vann trots spel med en man mindre under en längre tid. Gefle kryssade senast mot Djurgården, och AIK får klara sig utan avstängde Nils-Eric Johansson. Gefle kan ställa starkaste elvan till start men AIK kommer säkerligen ha mycket boll här. Det gör inte Gefle så mycket, då man inte har några problem med att vara utan boll under längre stunder. Med giftiga Bangura anfallarna på topp så kommer dom ta hem det här då Gefle satsar på 1 poäng.

Duisburg - Schalke = 2
Cupfinal mellan Duisburg som hamnade på 8e plats i andra ligan i Tyskland. Schalke 04 som inte hade någon lyckad säsong i ligan men nådde semifinal i champions leauge och spelar nu final i cupen. Detta är klasskillnad rakt igenom och Schalkes chans att rädda säsongen!

Motherwell - Celtic = 2
Motherwell sluta 6:a i serien och anses va en helt okej placering. Celtic kom 2:a, en poäng bakom serievinnarna Rangers. Extra surt för Celtic fansen... Nu kräver fansen en vinst idag i denna cupfinal så de kan ta hem en titel från säsongen. Celtic mötte senast Motherwell och krossade dom med 4-0 

____________________________________________________________________________________________

Imorn äre sista omgången för Engelska ligan och jag spelar även match imorn men jag hinner nog komma med lite drag!




STYRKA!



Europa League final!

Allmänt | 2011-05-18 | 17:21:39 Kommentera här! » 2 st

Två portugisiska lag möts i Dublin, och Porto är storfavoriter mot lillebror Braga.

Porto har imponerat stort både i ligan och i Europa League och i anfallsduon Radamel Falcao och Hulk har laget två spelare som har öst in mål på sistone. Porto vann både hemma- och bortamatchen mot Braga den här säsongen i ligan och har ett stort självförtroende. Ingen spelare är skadad eller avstängd som borde vara med i startelvan. Moutinho, Fernando och Guarin har oerhörd arbetskapacitet på mittfältet.

Braga kommer att ställa spelarbussen framför eget mål och hoppas på kontringar. Laget har på de fyra senaste tävlingsmatcherna gjort ett enda mål (på hörna mot Benfica i semifinalen på hemmaplan) och har dessutom frågetecken för Rodriguez, Miguel Garcia och Paulo Cesar som varit skadade i veckan. Vandinho och Custodia är nyckelspelare på mitten som måste göra sitt livs match om det ska bli seger.

Porto kommer ta hem titeln men om de gör det inom 90 minuter eller i förlängning låter jag va osagt...

______________________________________________________________________________________________



STYRKA!

Bra form för Victor!

Allmänt | 2011-05-17 | 17:06:38 Kommentera här! » 2 st

Båda spelen gick in igår och spelformen har vart bra i en vecka nu. Chokerande nog vare Trelleborg som gjorde att spelet Över 2 Mål gick in och Elfsborg åkte på dask. Varnade ju att det var en svårt match att hitta vinnare eller oavgjort i.
Tunnt på spelmarknaden, men ett spel som alla andra säkert med hittat idag (MAN CITY) har jag lite andra spel i matchen.
_______________________________________________________________________________________________


Intressanta spel för dagen:


Man City - Stoke = 1 (1.43)
Om City vinner idag går de upp på tredje plats (förbi Arsenal) som innebär direkt avancemang till Champions League. Det är en morot som borde få dem att satsa fullt på denna match medans Stoke är besvikna över förlusten i Cup-finalen mot just City för 72 timmar sen och har inget att spela för i ligan. City är starka hemma och Stoke svaga borta, oddset kan jag tycka är lite dåligt och lågt men den känns ganska säker på förhand så det funkar idag!

City
 har Jerome Boateng, Michael Johnson (knä) och Kolo Toure borta idag.

Stoke
har Mamady Sidibe, Ricardo Fuller (häl), Danny Higginbotham (knä) och Matthew Etherington (baksida lår) borta. 

- Ett till spel på denna match som känns riktigt bra är ''Time of 1st goal : 28:00 min or later/No goal = 1.80''
(Alltså första målet görs efter 28min eller inget mål alls)

Senast dom möttes tog det en bit in på andra halvlek innan det enda målet i matchen kom. Inget av lagen är kända för fartfullt med mycket mål utan båda är mycket defensivt inriktade men City har lite mer krydda framåt. Jag hoppas City börjar försiktigt och 28 min rullar på till ett bra odds!

- ''Both teams to score : No (1.72)''
(Alltså båda lagen kommer inte göra mål ikväll)

Stoke hade knappt något framåt senaste matchen och kommer väl knappast vara mer sugna i denna match. Jag tippar på att bara City gör mål och det blir 1-0 eller 2-0!
_________________________________________________________________________________________________



STYRKA!

 

Nu är det måndag igen

Allmänt | 2011-05-16 | 11:09:59 Kommentera här! » 4 st

Ingen vidare bra speldag idag heller men tror mig hittat nåt helt okej. Kommer också lägga upp lite matchinfo senare om allsvenskan idag. I'll be back
_______________________________________________________________________________


Intressanta spel för dagen:

Trelleborg - Elfsborg = Över 2 Mål (1.95)
Trelleborg har släppt in mest mål hittils i allsvenskan och Elfsborg ligger på delad andra plats på gjort flest mål. Fyra vinster och ett kryss är Boråsarnas fina facit sedan Trelleborgs återkomst till allsvenskan 2007 på Vångvallen. Trelleborg har bra form och Elfsborg har bara släppt in ett mål på de 4 senaste så jag tycker det är svårt att gissa 1 X 2 i denna match. Svår match att spela på asså men skulle jag spela på nåt så under all dess statistik så talar det för att det blir över 2 mål även om det inte känns som ett kanon spel men jag ger det en chans. Anders Svensson är tillbaka.

Alf Westerberg, assisterande tränare Trelleborg, inför matchen:
- Känslan är väl god tycker jag, vi har ju faktiskt fem raka tävlingsmatcher utan förlust och det måste ju innebära att vi kommer hit med ett gott självförtroende. Man ska spela väldigt bra för att slå Elfsborg. Vi vet om deras sätt att spela, men vi själv måste lyfta oss lite till och vara bra över 90 minuter, säger han till TFF-TV.

Trelleborg
 Skador: Dennies Melander, Yousef Fakhro,
Tveksamma: Viktor Svensson, Andreas Grahm 

Magnus Haglund, tränaren Elfsborg, inför matchen:
– De senaste fyra matcherna har vi endast släppt in ett mål, då har man ett väldigt gott utgångsläge att kunna vinna matcherna, säger Haglund till elfsborg.se.
– Offensivt har vi gjort det bra i några matcher och kunnat prestera bättre i ett par av dem. Vi känner att vi är i bra form. Trelleborg har spelat lite längre bollar den här säsongen så vi får förbereda oss på att de både kan spela som de gjorde innan via mittfältet och snabba bollar direkt på forward. Vi får vara förberedda på allt och sätta ordentligt och bra press på dem för att strypa deras möjligheter att få igång sitt spel.

Elfsborg Skador: Jon Jönsson, Johan Sjöberg
Avstängda: Martin Ericsson
Ej tillgänglig: Daniel Mobaeck


Sleipner - Husqvarna = 1 (1.55)
Mitt lag där jag började Sleipner, tar idag emot Husqvarna hemma på Nya parken där Norrköping spelar.
Husqvarna föll klart senast och har haft hög omsättning av spelare inför säsongen. Sleipner är det bättre och fick sin första förlust senast och är sugna på revansh!

_________________________________________________________________________________________________




STYRKA!

Match på parken igen

Allmänt | 2011-05-15 | 14:53:11 Kommentera här! » 5 st

Hann hem senare än jag trodde från matchen och måste börja bege mig bortåt mot parken nu så jag får se Norrköping - Göteborg, ursäkta ursäkta men såg det fanns spanska matcher ikväll så vi hörs då. Hitta en nu lite snabbt iaf!

Hemma från en riktigt rolig match på parken där norrköping spräckte göteborgs nolla efter 20 sekunder. Matchen var svängig och kunde gått hur som, en poäng är vi faktiskt nöjda med här i Norrköping. Min egna match jag spela idag mot valdemarsvik gick bra till en början då man gick förbi en spelare och rundade målvakten och la in bollen i öppet mål. Vi gick in i halvlek med 2-1 men sen föll vi ihop totalt så jag väljer att bara minnas min soloprestation där...

Hann ju med att skriva in ett spel och det visade sig ju va riktigt bra och jag förstår inte att det var så högt odds på Palermo? Satte 60 spänn på dom så vart en bra slant och hoppas några av er litade på mig!
__________________________________________________________________________________________



Intressanta spel för dagen:

Sampdoria - Palermo = 2 (8.20)
Vf så högt odds på ett palermo som gått bra senaste tiden och sampdoria skit sen dom tappa pazzini och cassano

___________________________________________________________________________________________

Har försökt hitta nåt spelbart i dom sena spanska matcherna men jag kan inte hitta något smakfullt. Madrid kommer iallafall med bästa möjliga truppen och Ronaldo är hungrig efter mål för att klå rekordet för en säsong som är 39mål. Men jag passar nog den med och nöjer mig med att fått in ett kanon odds och hejar på Sverige mot Finland ikväll!




STYRKA!

14 Maj Lör-dag

Allmänt | 2011-05-14 | 11:19:30 Kommentera här! » 0 st

Tbx igen efter några dagars utan bra spel ute på marknaden. Idag är det fortfarande ganska ont om spel men tillräckligt för man ska hitta nåt, men det är väl så nu när det är säsonsavslutning i ligorna att spelen blir mindre... Men Allsvenskan har vi ju iaf!
___________________________________________________________________________________________


Intressanta spel för dagen:


Hamburg - M. Gladbach = 2 (2.45)
Hamburgs negativa svit är uppe i sex raka matcher utan vinst och Europaloppet har sedan länge gått förlorad.
På träningarna i veckan har de haft ett motivationssnack och de har ett ansvar mot publiken att bjuda upp till bra spel.
Mönchengladbach har fullkomligt exploderat, i alla fall om man ska se till det resultatmässiga.
Med fyra vinster på de fem senaste matcherna så har laget kravlat sig upp från botten och upp på kvalplats.
Det är rekordjämnt i botten och Mönchengladbach måste ta en sista seger här för att klara sig kvar.

Blackburn - Man U = 2 (1.75)
Man United är bara en poäng ifrån för att ta hem bucklan och då Champions League-finalen mot Barcelona väntar sex dagar efter ligaavslutningen mot Blackpool så tror jag dom gärna vill få det klart nu och kunna börja koncentrera sig på Barcelona. Jag vart förvånad att det var så högt odds ändå som det är på United men kanske är det för Blackburn med är i behov av vinst. Blackburn har problem med målskyttet och en näst intill skadefritt united kommer bomma igen där bak så fixar Rooney en 2-0 seger idag!

Skador BLACKBURN: Vince Grella (häl), Ryan Nelsen (knä)
Tveksamma: David Dunn (vad), Ruben Rochina (axel) Mame Biram Diouf (låneregler)

Skador UNITED: Owen Hargreaves (axel)
Tveksamma: Patrice Evra (lår), John O´Shea (oklart), Anders Lindegaard (knä)

Martimo - Porto = 2 (1.75)
Porto är i final i Europa league och leder ligan överlägset. Martimo däremot ligger i mitten och riskerar varken att åka ur eller få spela i Europa än så länge. Porto har inte förlorat i ligan i år och vill nog gärna behålla den sviten. Har en bra tränare som det ryktas om United rycker i som ersättare till Sir Alex. Det skiljer så mycket mellan dem här lagen och det enda som kan oroa är att Porto inte går in på planen fullt motiverade men jag tror att tränaren motiverar dom bra och dom inte vill förlora nån gång denna säsong.

Mainz - St. pauli = 1 (1.35)
Mainz började bra och höll jämna steg med ligavinnaren Dortmund tills tolfte omgången men har nu en liten chans på fjärdeplatsen. St.Pauli är påväg ur ligan och förlorade senast med 1-8 hemma mot Bayern München, och såg ytterst bleka ut. Mainz har två stabila segrar bakom sig och vinner även ikväll! 

___________________________________________________________________________________________________

Imorn äre IFK Norrköping så då återkommer jag med lite analyser men har match imorgon kl 10:30 så ha tålamod


STYRKA!

Missad dag

Allmänt | 2011-05-11 | 21:36:14 Kommentera här! » 2 st

Bra dag igår där alla spel gick in och man fick lite tyngre plånbok. Ronaldo har nog säkrat Skytteliga titeln nu med sina 7 mål på 2 senaste matcherna. Har svårt att bestämma mig vem som är bäst mellan Messi och Ronaldo, vem tycker ni? Kommentera gärna då.
________________________________________________________________________________________

Idag fanns det lite spel men när man slutar 4 och har träning på kvällen så fanns det inte tid för att varken skriva eller spela... ''Spela'' fotboll på riktigt är fortfarande roligare än spela på Oddset så det gick före den här gången.
Kolla lite spel imorn men fanns ingeting nämnvärt så återkommer antagligen på fredag eller defenitivt på Lördag!

__________________________________________________________________________________________



STYRKA!

Blandad dag

Allmänt | 2011-05-10 | 17:35:48 Kommentera här! » 7 st

Bra blandning av matcher ikväll och finns lite ideér att leka med. Mitt enda spel igår gick in men Över 2 Mål spelet vände ju till Elfsborgs favör och inte mitt Norrköpings tyvärr... Norrköping gjorde det ändå bra och ska gå med raka ryggar därifrån trots 0 poäng. Westberg storspela i målet och han va lite mer på tå denna match och tbx i gammal god form. Aja nu till dagens spel!
____________________________________________________________________________________________


Intressanta spel för dagen:


Malaga - Sport. Gijon = 1 (1.75)
Malaga forsätter att vinna matcher 4 raka kom i helgen på bortaplan mot Atletico Madrid hela 3-0 och dem visar upp riktigt fint spel. Gijon ligger på 9e plats med 43 p en poäng mer än Malaga i den extremt jämna tabellen neråt det skiljer endast 4 poäng ner till 18e platsen som betyder nedflyttning. Här ska det inte vara något snack Malaga trummar på nu och spelar verkligen fin fotboll här hemma kommer dem idag ta 3 poäng man får dessutom tillbaka Weligton till matchen medans Gijon får klara sig utan Castro som gjort 9 mål i ligan för målsnåla bortalaget. Rondon och Baptista är supergiftiga på topp och om Malaga ska kunna hålla kvar i sina stora spelare måste dom klara sig kvar i högsta ligan och sikta på 3 poäng ikväll.

Madrid - Getafe = 1 (1.20)
Ikväll väntar ett hett huvudstadsderby då lillebror Getafe ska ta sig an mäktiga Real Madrid på Bernabeu. Det kommer inte gå...
Många trodde Madrid var nere efter att alla kamper med barcelona där dom fick tillslut gå som förlorande därifrån kan jag tycka, men senast mosade dom stackars Sevilla på bortagräs med hela 6-2 efter en fullständigt uppvisning. Ikväll är det derby och såklart det är ännu mer taggat då och kokar på Bernabeu ikväll.
José Mourinho väljer att vila Casillas ikväll och inte heller Ramos kommer till spel då han är avstängd. Dessutom får hemmalaget klara sig utan skadade trion Kaka, Khedira samt Gago, i övrigt finns alla spelare tillgängliga
I Getafe Saknas hyperviktiga trion Pedro Rios, Marcano och Victor Sanchez pga avstängning och dessutom ser både Rafa Lopez, del Moral och Gavilan ut att saknas då de är skadade. Tränare Michel tvingas alltså till rejäla ommöbleringar i laget i afton. Madrid har bred trupp och har inga problem att ersätta spelare, Ronaldo kämpar också för skytteliga titeln mot Messi. Spiksäker!

St. Etien - Lille = 2 (2.00)
St. Etien mötte förra helgen jumbon Arles och det blev bara 1-0 borta trots att Saint Etienne spelade med en man mer i nästan en timme. Arles är helt värdelösa och kommer åka ur och jag tycker det är en visningspinne hur deras lag och moral funkar just nu för Etienne. Lille däremot kan vinna sitt första guld sen 1955 och har även chans på cupguldet som det senast togs 1956. Dom har också bra lag där hazard kommer gå till Arsenal när Säsongen är över. Inga fler skador sen senaste matchen och formen är stabil och till det oddset är det spelvärt med 4 matcher kvar i ligan.

______________________________________________________________________________________________



STYRKA!

Klassiska Peking mot Borås-laget

Allmänt | 2011-05-09 | 18:05:09 Kommentera här! » 0 st

Igår gick det inget vidare och klarar inte betyget godkänt... Men vart ju hög utdelning på Europatipset så matcherna gick ju inte riktigt som många nog tänkte igår. 2 spel gick ju in iaf...
______________________________________________________________________________________

                                                                

                                              Elfsborg - IFK Norrköping


Då var det dags för Norrköpings stolthet att spela ännu en match och möta enligt mig på pappret bästa laget i Allsvenskan. Senast åkte Ifk på stryk här hemma på Parken med 3-0 mot mjällby, vi satte in en målvakt som var lysande i fjol men kom in med dåligt självförtroende och gjorde kalkon... Westberg tog senare på sig ansvaret att det var en av hans sämre matcher så är positivt han insåg det iallafall och är sugen på revansh idag! Elfsborg saknar idag tongivande Anders Svensson (sjuk), men också Jon Jönsson, Johan Sjöberg, Jesper Christiansen. Dom har tagit två stabila segrar senast mot bra motstånd och jag tror Elfsborg är en av dom som kommer göra upp om guldet. Norrköping saknar idag Imad Khalili, Abbas Hassan, Russell Mwafulirwa, Joonas Tamm, varav två spelare är sådana som går in i startelvan vanligtvis.

Magnus Haglund, tränare Elfsborg, inför matchen:
– Jag trodde att Norrköping skulle börja bra. De har ett bra lag, så jag är inte överraskad över att de tagit så många poäng, säger han till klubbens hemsida.
– Vi har koll på dem, men vi har absolut mest fokus på vårt eget spel. Så var det mot Malmö, så var det mot GAIS och så är det mot Norrköping

Janne Andersson, tränare IFK Norrköping, inför matchen:
– Vi är också revanschsugna efter Mjällby-matchen. Vi försöker vara optimister när vi går in på måndag. Det är viktigt att ha ett bra försvarsspel, vilket det i och för sig alltid är. Men vi har goda möjligheter, säger Janne till klubbens hemsida.

 Jag är inte alls hundra på att Elfsborg vinner ikväll, Ifk har börjat bra och humöret är på topp så jag tror inte dom är bortblåsta redan innan match utan kan nog ställa till problem. Men varken något odds på 1 X 2 lockar mig utan jag spelar på Över 2 mål ikväll som känns betyligt mer spelvärt. Hoppas ju såklart att alla dom målen görs av mitt kära Norrköping.

___________________________________________________________________________________________________



STYRKA!

Söndag 8/05 - 11

Allmänt | 2011-05-08 | 11:51:04 Kommentera här! » 1 st

Så som dagen såg ut igår så ska jag inte klaga när alla spel satt, skönt att få in lite kulor igen efter några dagars tveksamheter. Roligast tyckte jag det var att få in skrällmatchen Leeds även om jag bara hade mod och plånbok nog för att sätta 50kr på dom till 3.80... Tyckte det var intressant att matte forslund på svenska spel trodde tvärtom från mig att Leeds skulle förlora? aja
____________________________________________________________________________________________



Intressanta spel för dagen:


Stoke - Arsenal = 2 (1.77)
Stoke har cupfinal mot city i veckan och inte kan jag tänka mig att dom sätter in bästa startelvan mot Arsenal då i ligan? Dom vill nog spela av den här matchen och ta guld i cupen först o främst och inte riskera skador i en betydelselös match för dom. Dom saknar och tongivande spelare som Etherington, Fuller och Higginbotham OCH Arsenal saknar Fabregas och Nasri. Jag är medveten om att Arsenal inte har bästa form och att Stoke inte förlorat hemma på tio raka matcher, men tycker ändå oddset är spelbart.

Syrianska - Malmö = 2 (1.75)
Syrianska har börjat skitdåligt rent ut sagt. Dom har ju bara Ijeh på topp och viserligen är han bra men det behövs mer för dom har gjort lite mål. Syrianska vann superettan förra året och Malmö allsvenskan. Tycker det ska skilja en hel del mellan de här lagen i klass. Suleyman Sleyman och Robert Massi är fortsatt borta men Johan Arneng kör för fullt och bör klara 90 minuter i Syrianska.
Daniel Larsson blev skadad mot IFK Göteborg och finns inte med i truppen. Däremot är Yago Fernandez tillbaka efter sin avstängning och Guillermo Molins är också tillbaka efter skada. Johan Dahlin saknas fortfarande i målet dock för malmö. Två förluster i rad och nu är Malmö hungriga efter vinst. 1-3 till Malmö

Barcelona - Espanyol = 1 (1.20)
Derby i spanien och det brukar alltid va känslor och prestige inblandat oavsett om matchen betyder något. Barcelona vill nog ta sina poäng snabbt så dom kan avsluta ligan och ta guldet och kanske ge sina reserver lite speltid och dessutom inte riskera skador tills united i slutet på maj.
Skador Barca: Bojan Krkic (knä), Adriano (lår), Martin Montoya (nyckelben), Gabriel Milito (lår), Maxwell
Skador Espanyol: David García, Ivan De la Peña, Sergio García, Jesus Datolo, Aldo Duscher
Förvänta er bästa elvor från båda lagen för det är derby och det är bara o köra!

Lecce - Napoli = 2 (3.20)
Som jag har grubblat på den här matchen, läst och ringt och försökt få fram information hur Lecce kan va favoriter? Viserligen har dom mer att spela för och Napoli haft halvdålig form men tycker iaf oddsen kunde varit lika då eftersom det är ändå botten mot toppen. Napoli kan ju också snuva Inter på andra platsen som viserligen inte betyder något mer än bara äran men tror napoli fansen skulle uppskatta att slå jätten. Kan hända att jag missat nåt, något bråk i klubben eller skadade spelare men jag sätter endå en slant på den här matchen...

Brescia - Catania = Över 2 mål (1.90)
Mycket mål i båda lagens senaste matcher, pressat läge.

___________________________________________________________________________________________________

Slängde också in ett Europatips idag men blir ont om tid att honna få in det då jag har match idag mot Finspång. Kommentera gärna ifall det är något av intresse så kanske jag hinner skriva in raden åtminstonde.


STYRKA!

Slutspurt i ligorna

Allmänt | 2011-05-07 | 13:33:24 Kommentera här! » 0 st

Tbx igen efter ett litet kortare uppehåll med ont om spel i två dagar. Idag finns det mycket gobitar och jag har skrivt ner flera matcher när jag synade vad som fanns där ute hos spelbolagen men nu gäller det att kolla hur tabellen ser ut och veta om laget har nåt att spela för! Tycker det finns många fällor...
___________________________________________________________________________________________


Intressanta spel för dagen:

Wycombe
- Southend = 1 (1.60)
Wycombe bestämmer sitt öde själv, vinst och direktplatsen upp är deras. Vann senast borta mot Bury och ser ut att va bra motiverade. Southend har börjat bygga om och planera för nästa år och det är redan nu bestämt att fem spelare får inte förlängt kontrakt, andra är oklara. Tror dem inte lagt allt för mycket fokus på denna match.

St. Pauli - Bayern = 2 (1.22)
Bayern spelade ut Schalke senast och har nu tredjeplatsen som innebär kval till Chamopions League. Men Hannover är bara två poäng efter och dom kan inte slappna av än. Pauli ligger i botten och har gett upp och har ingen chans att hålla sig kvar. Det här vinner bayern!

Sevilla - Madrid = 2 (2.00)
Tre möten under säsongen har gett tre Real-vinster och målsnåla tillställningar när dehär två lagen drabbats samman. Nu riskerar Sevilla att inte ha med 4st av deras 5 främsta målskyttar. (Skador Ivan Rakitic (fot), Martin Cáceres, Jesús Navas, Alexis, Sergio Sánchez. | Tveksamma Frédéric Kanouté, Diego Perotti) Madrid däremot har inga nya skador men carvalho och di maria avstängda. Dom har så stor trupp och dom avstängda spelarna kan enkelt ersättas med Kaka, Özil eller Pedro Leon samt Albiol eller Garay. Ronaldo jagar också Messi i skytteliga striden och ligger nu två mål efter. Till 2.00 spelar Jag dom iallafall. 

Swansea - Sheff. Uni = 1 (1.45)
Swansea spelar om vilken placering dem ska hamna på (3-4-5) som kan ha stor betydelse då dem kommer kvala upp till Premeur League. Sheff united kommer åka ur och har inget satt spela för. Swansea är hemma och vill säkerligen avsluta snyggt också. Allt pekar på Swansea tar 3 poäng ikväll.

Crystal P - Nottingham = 2 (1.90)
Nottingham har vunnit tre raka, målrika matcher. Ligger på sista plasten som innebär kval och måste ta minst 1 poäng ikväll för att va säkra behålla placeringen annars får dom förlita sig på målskillnad. Den risken tar dom inte utan tar sin fjärde raka seger och sätter plattan i mattan i denna match.

Queens - Leeds = 2 (3.80)
En skrällmatch som jag hittat... Leeds är det laget som kan stjäla sjätteplaceringen ifrån Nottingham. Men då krävs tre poäng borta mot redan klara Queens. Det som ändå kan få mig att tvivla är att Queens är hemma och vill avsluta snyggt inför fansen och fira ikväll med liga vinsten. Men jag tycker ändå att oddset är för högt på ett kämpande Leeds som brukar göra mycket mål! En liten slant äre värt tycker jag.
____________________________________________________________________________________________

Finns många fler bra spel men gick inte skriva alla idag för det hade tagit över all tid...



STYRKA!

Sista El classicot

Allmänt | 2011-05-03 | 19:41:07 Kommentera här! » 0 st

En träff av två igår men blev ändå plus då matchen med högra odds gick in... Duger ändå inte

Ont om spel ikväll så bjuder på lite matchinfo från kvällen champions league möte!
____________________________________________________________________________________

                                                    Barcelona - Madrid

Real Madrids
tränare José Mourinho har fått utstå hård kritik både utifrån, men även inom laget för sitt defensiva och destruktiva spel i de tidigare mötena med Barcelona. I kväll har laget ett riktigt jobbigt läge med ett tvåmålsunderläge att hämta upp och det borde innebära betydligt offensivare penseldrag på taktiktavlan. Bortalaget får inte använda sig av portugisen Pepe som är avstängd efter sitt röda kort i första mötet, dessutom saknas både Sergio Ramos och Sami Khedira pga skador.
Spelare borta: Sami Khedira (lår), Fernando Gago, Pepe, Sergio Ramos


Barcelonas Lionel Messi svarade för båda målen i den andra halvleken, därmed står den spanska ligaettan med ena benet i finalen. Bojan har fått sällskap på frånvarolistan av Milito som skadade sig i helgens förlustmatch mot Sociedad, men i övrigt har inte tränare Guardiola några bekymmer att oroa sig över. På plussidan kan nämnas att Andres Iniesta har fått grönt ljus av klubbläkaren och är redo för comeback efter sin skada. Reservmålvakten Pinto är avstängd efter sitt röda kort i första mötet. 
Spelare borta: Adriano (lår), Bojan Krkic (knä), Gabriel Milito (lår), Martin Montoya (nyckelben), Maxwell, Pinto 

____________________________________________________________________________________________

Jag tror på mycket mål ikväll men väntar och slänger in ett live odds istället för att se hur matchen ser ut.





STYRKA!




MAJ

Allmänt | 2011-05-02 | 16:49:12 Kommentera här! » 0 st

Ny månad och vecka så nu hoppas ja på den flyt ja hade för ett par veckor sen. 3 av 6 spel 50%, duger inte för mig iallafall som jag fick igår...
_____________________________________________________________________________________________


Intressanta spel för dagen:

Cardiff - Boro = 1 (1.45)
Cardiff ligger en poäng bakom norwich som innehar platsen för direktippflytt till pl, cardiff har även ett plus bättre i målskillnad! Deras 4 av 5 senaste vinster har cardiff vunnit med 2 mål eller fler! Idag måste cardiff slå middles som ej har ngt att spela för, i sin tur hoppas man norwich tappar poäng borta mot portsmouth! Cardiff kommer hemma i wales slå middles med några bollar tror jag det är ett bra odds!

Pompey - Norwich = 2 (1.85)
Norwich slås med cardiff om 2:a platsen i championship som innebär direkt uppflyttning. Det skiljer just nu bara 1 poäng emellan dom så måste gå för vinst! Norwich har bra form och pompey har inget att spela för...

____________________________________________________________________________________________



STYRKA!

S.Ö.N.D.A.G

Allmänt | 2011-05-01 | 16:34:20 Kommentera här! » 0 st

Inte på humör att skriva efter gårdagen så lägger bara upp dom matcher jag spelat på idag..
____________________________________________________________________________________________


Malaga - Hercules = 1

Almeria - Sevilla = 2

Marseille - Auxerre = 1

Toulose - Lyon = 2
 
Bari - Roma = 2 (säker)

Osasuna - Valencia = 2

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!