Ork att skriva, låg glöd

Allmänt | 2011-11-29 | 22:06:15 Kommentera här! » 1 st

Efter många dagar skriver jag igen. Inget planerat att sluta som jag gjorde utan är helt enkelt av lathet och man som en vanlig svensson vill man bah sköta sitt ibland. Men denna sida är absolut itne nedlagd! Nej Nej

Oddsandet för min del har fortsatt som vanligt men har 'glömt' logga in här och skriva, sitter i skrivandets stund med en kvadratisk fördelad 47'tum där följande matcher följs med live odds.

Napoli - Juventus, Chelsea - Liverpool, Arsenal - Man C, Barcelona - Rayo V


                                                         ----------------------------------------------


Lite kort om dessa matcher nu i halvlek. Liverpool är det bättre laget och haft alla chanser. Gör det bra och har fin defensiv, Lukaku och Torres märks knappt i Chelsea på topp.
Napoli är vassare men inte bättre, Juventus spelar fint och har chanserna men Napoli tar tillvara på dom och glänser till ibland. Bra tempo i den.
Arsenal och Man C spelar en jämn match som kan sluta hursom, Chamberlain i Arsenal briljerar och är en mycket intressant spelare.
Ray höll emot bra mot Barcelona men tillslut fick Barcelona ordning på spelet och tillslut ramla första målet in och har följts av flera..


___________________________________________________________________________________________________


STYRKA


Hemma i Sverige

Allmänt | 2011-11-11 | 16:06:44 Kommentera här! » 1 st

Igår kom jag hem från Barcelona igen där jag besökt Camp Nou och köpt Messis tröja och suttit på puben i spanien med upphetsande Barcelonabor som ilsket hejdade på sitt lag då dem spelade 2-2 mot Athletic bilbao i helgen. Riktigt underhållande match!
________________________________________________________________________________________________

Ska försöka skriva igen om nån timma, om Landskampen ikväll och lägger upp en och annan bild från Stadion, annars ses vi imorn säkerligen!






______________________________________________________________________________________________



STYRKA

Sen sen

Allmänt | 2011-11-01 | 19:50:09 Kommentera här! » 1 st

Mycket kurser och möten nu i veckorna som tar lite tid så det blivit färre inlägg. Skönt med semester nu på Torsdag då man sticker till Barca en vecka! Tyvärr så spelas det inte match på Camp Nou som man hoppades på när man boka i våras... aja en guidad tur på Camp Nou blire nog allt och en tröja från världens bäste spelare, Lionel Messi...
______________________________________________________________________________________________________



Dagens spel:



West Ham - Brist C = 1 (1.40)
Botten mot toppen där Brist C verkar ha hittat formen på vinst senast. Men är fortfarande överkomliga på bortaplan där West Ham ska kunna klå dom med spelare som Noble, Carew Nolan och Baldock. Carlton Cole ser ut att stå över matchen dock.


Southampton - Petebo = Över 2 Mål (1.65)
Anders svenssons gamla klubb spelar för närvarande kanon och har 18 raka segrar på hemmaplan. Många ser det som en självklar favorit men Peteborough har krigat på och förlorat med udda-målet 4 matcher i rad och gjort mycket mål men tyvärr även släppt in också. Hoppades att oddset på över 2 mål skulle va lite bättre men det är iaf säkrare i mina ögon än en rak etta till 1.40

_____________________________________________________________________________________________________




STYRKA

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!