Långhelg på-gång

Allmänt | 2011-05-31 | 22:11:59 Kommentera här! » 1 st

En härlig champions league final blev det men det var ju inget snack om att Barcelona var värdiga vinnare. Snackas mycket om nu att Barcelona är tidernas bästa lag och jag är beredd att hålla med, för inte har nån varit så dominerande under en så lång tid? Men som sagt jag är inte gammal nog för att minnas äldre lag som svensklaget Milan med grenolin så jag låter dom äldre experterna diskutera det ämnet... 
_____________________________________________________________________________________________



Silly Season


* Nicklas Bendtner vill lämna Arsenal, och danskens pappa har hittat en lämplig prislapp.
- 100 miljoner kronor, säger Thomas Bendtner till B.T.Det har inte blivit rasande mycket speltid för anfallaren på senare tid, vilket påverkar hans gångbarhet på marknaden.
- Han har värdetats högre tidigare. Men det är klart att när man sitter på bänken så dalar summan. Nicklas har kvaliteterna att leva upp till de här pengarna och vi säkert hitta en klubb som är villig att betala, säger Thomas Bendtner.

-----------

* Schalke vill ha kvar sin succespelare Jefferson Farfan. Hans nuvarande avtal går ut nästa sommar och därför erbjuds han tre år till av den tyska klubben.
– Det är sant att vi har gett honom ett erbjudande. Nu är han i Peru men vi ska fortsätta diskutera när han återvänder i juni, säger Schalkes klubbdirektör Horst Heldt till tysk press.
Milan och Juventus har nämnts som nya klubbadresser för Farfan

-----------

* Vi har en 15-årig svensk i Milan i veckan. IFK Norrköpings talang Gentrit Citaku tränar med klubbens ungdomslag i veckan. Här i norrköping har vi många unga talanger och vi har vart i toppen och vunnit juniormatcher med IFK mot alla storlag i sverige. Tråkigt ändå att det inte satsas allt för mycket på dom i A-laget.

-----------

* Det är ingen hemlighet att Chelsea vill värva in brassetalangen Neymar från Santos. Nu skriver spanska Marca att Neymars agenter Wagner Ribeiro och Pini Zahavi befinner sig i London.
Agenterna ska förhandla med Chelsea om en övergång. Neymar har en försäljningsklausul på 370 miljoner kronor

-----------

* Nu är Johan Elmander helt klar för Galatasaray. I dag skrev anfallaren på ett treårigt kontrakt med den turkiska klubben Han kommer att få en årslön på 1,8 miljoner euro, motsvarande 16 miljoner svenska kronor. Sedan får svensken även en bonus på 10 000 euro, 88 000 kronor, för varje match han spelar för klubben.
Det kan även finnas andra bonusar i avtalet, men det är inga som nämns.
Galatasaray jagar även tre andra svenskar: Kim Källström, Andreas Isaksson och Andreas Granqvist

___________________________________________________________________________________________

Det var mina smaskigaste övergångsrykten och hoppas ni med tycker jag tog ut dom bästa.





STYRKA!


Kommentarer
- Skrivet av: DoN

Tråkigt att Elmander ger upp den riktiga Elit nivån så snabbt och börjar se sig om i mindre ligor

2011-06-01 @ 18:22:11

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!