Dan innan lönedan

Allmänt | 2011-05-24 | 16:50:52 Kommentera här! » 2 st

Tråkiga matcher idag men iallafall ett intressant möte i Allsvenskan, Malmö - Helsingborg.
Lägger upp matchläget och de hetaste övergångsryktena!
________________________________________________________________________________________________


Dagens match:  Malmö - Helsingborg

Hyperviktig seriefinal mellan två av huvudkonkurrenterna till guldet denna säsongen, skulle Malmö FF förlora dagens skånederby lämnar man en lucka på hela sex pinnar upp till ärkerivalen i toppen.
Helsingborg reste sig omgående efter den svaga insatsen mot AIK, trots skade- och avstängningsproblem vann man seriefinalen senast mot Kalmar FF och skaffade sig därmed en trepoängsledning i toppen. Till kvällens derby kan tränare Conny Karlsson glädja sig åt att truppläget ser betydligt bättre ut. Marcus Nilsson är tillbaka i mittförsvaret efter sin avstängning och dessutom är skyttekungen Alexander Gerndt spelklar igen efter skada, anfallaren kommer dock inleda matchen på bänken.


MALMÖ:


Malmös skadeläge: Skador Yago Fernandez, Ivo Pekalski, Johan Dahlin, Jasmin Sudic
Tveksamma: Wilton Figueiredo 

Roland Nilsson, tränare Malmö FF, inför matchen:
– Vi måste vara beredda på att ta kampen. Det kommer som alltid bli högt tempo och mycket närkamper. Men trots det ska vi fortsätta spela vårt spel. Det gäller att låta hjärnan vara med även när hjärtat pumpar för fullt, säger "Rolle" till mff.se.

HELSINGBORG:

Helsingborgs skadeläge: Hannu Patronen, Christoffer Andersson

Marcus Nilsson, försvarare Helsingborg, inför matchen:
– Ett derby är alltid ett derby och innehåller mycket kamp. Det är matcher som lever för sig, så det spelar ingen roll var vi ligger i tabellen, säger HIF-backen till Fotbollsverige.se.
– Vi har gjort det bra hittills och fått bra utdelning. Egentligen bara haft en dålig match och den var mot AIK. Så jag tror att vi har goda chanser i derbyt mot MFF.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Silly Season-Victor


* Enligt uppgifter till spanska AS så är holländske skyttekungen Ruud van Nistelrooy på väg att gå till Malaga. 34-åringen har senaste säsongen spelat för Hamburg men har sagt att han gärna skulle vilja avsluta karriären i Spanien eller England.
* Enligt samma tidning är Malaga också sugna på Valencias yttermittfältare Joaquin. Malaga som blivit uppköpta av en rik shejk ser alltså ut att satsa hårt kommande säsong.

*När han kom till Real Madrid målades Sergio Canales, 20, upp som klubbens framtidslöfte nummer ett. Efter succén i moderklubben Racing Santander vilade förhoppningarna tungt på hans axlar. Kanske för tungt.
Canales har inte spelat många minuter under José Mourinhos styre, och det lär inte bli många fler heller. Marca rapporterar att anfallare Canales nu är nära en övergång till ligakonkurrenten Villareal. Runt 100 miljoner beräknas affären loss på för "ubåtarna". Samtidigt vill Real Madrid gardera sig och skriva in en återköps-klausul i kontraktet, ifall Canales nu lyckas lyfta i Villareal.
Tycker Canales gör rätt som försöker få speltid i en annan klubb men hoppas Madrid är smarta nog och kan få tbx han!

* Sergio Agüero är en av fotbollsvärldens mest jagade spelare.
Nu skriver 22-åringen på sin hemsida att han bestämt sig för att lämna Atlético Madrid.
– Jag sade för länge sedan att när jag vill gå kommer jag att säga det offentligt. Nu är tiden kommen, skriver Agüero enligt ESPN

* Manchester United har hittat Edwin van der Sars ersättare. Atletico Madrids målvakt David de Gea ser ut att vara klar för klubben.
I dag uppger den spanska radiostationen, Cadena SER radio att de Gea kommer att presenteras som Uniteds nya spelare på måndag.

_____________________________________________________________________________________________



STYRKA! 


Kommentarer
- Skrivet av: jens

bra information, skönt att du inte helt lägger av som alla andra spelare nu under sommaren



fortsätt leverera!!!^^

2011-05-24 @ 17:26:00
- Skrivet av: LiiiNuS

vad tror du om ryktena om zlatan till ditt lag real då ;)?

2011-05-24 @ 21:03:41

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!