Satans helvete

Allmänt | 2011-06-12 | 18:20:09 Kommentera här! » 0 st

Datorn hemma har segna ihop totalt så lär väl dröja en vecka till innan den är tbx hemma säkerligen. Ha tålamod och så återkommer jag med Silly Season och den fotboll som erbjuds!

Värmebölja i Norrköping

Allmänt | 2011-06-07 | 16:33:39 Kommentera här! » 0 st

Har varit fruktansvärt varmt här i Norrköping och snittat 33 grader under dagen i snart en vecka. Men synd och klaga... Dags för Kval för Sverige igen mot Finland där vi kan meddela att Zlatan är med!
_______________________________________________________________________________________________


                                                            SVERIGE - FINLAND

 
Sveriges
, Zlatan Ibrahimovic har kunnat träna för fullt de senaste dagarna och har lämnat klartecken för spel.
Därmed talade det mesta för att den svenske lagkaptenen startar längst fram i anfallet men så icke! Han raporteras börja på bänken då han inte är spelduglig för 90 minuter.
Intressant att se vem han kommer in och ersätter, Elmander eller Toivonen?
Jag tycker iallafall Toivonen ska va på plan.
I övrigt förväntas Erik Hamrén inte göra några förändringar i laget.

Finland, med allsvenska bekantingar som Sjölund, Hämäläinen och Toivio i truppen,
har knappast övertygat så här långt i kvalet och lyckades knappt besegra slagpåsen San Marino senast efter att veteranen Mikael Forsell avgjort med matchens enda mål.
Finland har bara skrapat ihop sex poäng så här långt och ska normalt sett väga alldeles för lätt mot Sverige.


- Senast spelade Sverige outstandning och saknaden av Zlatan var omärkbar. Om rapporten stämmer att Zlatan börjar på bänk så innebär det att det i största sannolikhet kommer samma startelva ställa upp som senast. Möjligtvis att det kan bli ändring mellan Bajrami och Hysén. Jag tror verkligen Sverige vinner men kommer inte spela det klena oddset, jag håller mig till live-spel ikväll och hoppas jag hittar nåt tillfredställande.

_________________________________________________________________________________________




STYRKA 

Nationaldagen

Allmänt | 2011-06-06 | 14:38:12 Kommentera här! » 0 st

Båda spelen satt senast och det kändes som två bra odds. Idag är sista dagen på denna långhelg man haft och satan vad skönt det har varit. Idag är det national-dagen också så får väl sjunga ett par rader ur 'Du gamla du fria', i duschen senare.
___________________________________________________________________________________________


                                                     
                                                                       Silly Season



* Tyska tidningen Bild uppger att det är klart att Kloose från Bayern går till Valencia

-------

* Gazzetta dello Sport uppger att Marco Materazzi har bestämt sig för att lämna Inter. Enligt uppgifter ska försvararen avsluta sin karriär med ett år i Queen Park Rangers eller USA.
Sedan sägs han ta en ledarroll i Inter.

-------

* Sunderland ville ha 18 miljoner pund för sitt stjärnskott Henderson, men nu uppger Daily Mirror att Kenny Dalglish erbjuder 18,5 för honom.
Att Liverpool dessutom tänker fyrdubbla Hendersons lön till minst 60 000 pund i veckan gör att affären känns som klappad och klar. Vi får väl se. Manchester United uppges i alla fall, enligt Daily Mail, ha gett upp hoppet om honom.

-------

* Silly seasons kanske hetaste spelare är återigen Cesc Fabregas. Chelsea, Inter, Manchester City, Barcelona och Real Madrid uppges alla jaga Arsenals mittfältsmotor.
Nu säger lagkamraten Andrej Arsjavin att han tror att spanjoren lämnar London.

– Fabregas gav små presenter till varje spelare (efter säsongen) och jag frågade honom ”vad är det här, en avskedspresent?”. Han svarade inte. Det sägs att det finns något bakom den tystnaden, säger ryssen till Daily Star.

-------

* Andrea Pirlo har skrivit på för Juventus och nu uppmanar han klubben att handla mer.
- Guiseppe Rossi vore en underbar värvning, säger mittfältaren.
När italienska landslaget samlades deklarerade Pirlo, som just anslutit till Juve från Milan, att de svartvita måste köpa in världsklasslirare för att kunna utmana Inter och Milan.

- Det vore fantastiskt att se Rossi i Juventus. Han är en strålande spelare som utvecklats mycket de senaste åren, säger Pirlo.

-------

* Neuer har just gjort klart med en flytt till Bayern München, och då behöver Schalke 04 få in en ersättare. På sina håll snackas det om att Lehmann, 41, skulle vara på väg i en spektakulär comeback.
Men den idén vore dålig, tycker Manuel Neuer.

- Jag tror inte att det skulle fungera, det måste jag vara ärlig med att säga, säger Neuer.

Redan för två år sedan slutade Lehmann med fotboll, men återupptog plötsligt karriären tidigare den här säsongen, hos sitt gamla lag Arsenal, som då var hårt skadedrabbat.

____________________________________________________________________________________________


Det var det hetaste enligt mig och kommentra gärna egna spekulationer och funderingar om övergångsryktena.

För övrigt vill jag bara meddela att bloggen precis passerade 10 000 visningar sen starten, tack till alla trogna läsare.





STYRKA 

4/06 - 11

Allmänt | 2011-06-04 | 12:56:11 Kommentera här! » 2 st

Spelen igår var riktigt usla även om Tyskland gick in så var det med nöd och näppe. Men det kommer jag över fort eftersom Sverige vann och det är riktigt kul att kolla på det nya landslaget som det kallas med Hamrén. Hoppas verkligen vi blir den bästa tvåan för det blir svårt att ta förstaplatsen ifrån holland...
______________________________________________________________________________________________


Dagens spel:


Lettland - Israel = 2 (2.20)
Israel är ett mycket bättre lag än Lettland och till det oddset spelar jag dom. Lettlands enda seger kom i mötet med Malta, Israel vann senast de drabbades samman...

Island - Danmark = 2 (1.65)
Island har en poäng och ingen vidare lyckad säsong i gruppspelet. Danmark har haft det lite svårt men har ett bättre lag i grunden och en Bendtner som har sagt han vill lämna Arsenal som vill visa upp vad han går för nu när han får speltid. Island är ett bottenlag

____________________________________________________________________________________________




STYRKA

Em-Kval

Allmänt | 2011-06-03 | 18:06:26 Kommentera här! » 0 st

Dags för sverige att spela en oerhört viktig match mot moldavien ikväll och måste ta tre poäng om de ska haka på Holland som redan blir svårt...
_______________________________________________________________________________________________


Dagens spel:


Österike - Tyskland = 2 (1.35)
Tyskland är en maskin som alltid haft ett bra landslag. Löw har lyckats oerhört bra med laget och har 5 raka vinster i sin grupp. Spelade landskamp nyss mot Urugay som absolut inte är några dåliga motståndare, båda lagen ställde upp med bästa lag och matchen slutade 2-1 till Tysklands favör. Österike är inget blåbär-lag så att säga men dom saknar mycket spelare och räcker inte till mot tyskarnas fram-marsch!
* Kommer även spela Handicap 1-0, med Tyskland som vinnare, då jag är övertygad att dom sätter ett par mål med Kloose på topp! Till fina 2.00!

Vitryssland - Frankrike = 2 (1.53)
Vitryssland vann överasskande nog med 1-0 mot Frankrike i öppningsmatchen i Paris i gruppen. Sedan dess har det dock dalat och har förlorat de 3 senaste matcherna. Frankrike leder sin grupp där vitryssland är tvåa och kan nu ta ett försprång i och med en trepoängare. Vitryssland saknar också tongivande spelare ikväll.


____________________________________________________________________________________


                                                            Moldavien - Sverige

Sverige möter idag Moldavien borta och Holland fick bekymmer när de var här och fick endast 1-0 med sig.
Alexandr Suvorov gjorde mål i bortamötet, han lär spela från start igen.
Båda med svenskkoppling, Petru Racu (Norrköping) och Igor Armas (tidigare Hammarby) var med i startelvan och bör få fortsatt förtroende.

Sverige spelar utan Zlatan Ibrahimovic på topp och det gör att en trolig offensiv kvartett heter
Sebastian Larsson, Ola Toivonen och Emir Bajrami bakom Johan Elmander längst fram. Anders Svensson
kommer att spela djupt ner på mittfältet strax framför Kim Källström som också borde få möjlighet att kliva fram då och då.  Olof Mellberg är tillbaka i mittförsvaret tillsammans med Daniel Majstorovic.

Skador: Marcus Berg, Rasmus Elm, Zlatan Ibrahimovic
Bästa målskytt: Andreas Granqvist, Zlatan Ibrahimovic, Pontus Wernbloom 2
Truppen: Andreas Isaksson, Johan Wiland, Pär Hansson; Pierre Bengtsson, Andreas Granqvist, Mikael Lustig, Daniel Majstorovic, Olof Mellberg, Jonas Olsson, Oscar Wendt; Emir Bajrami, Kim Källström, Sebastian Larsson, Anders Svensson, Pontus Wernbloom, Christian Wilhelmsson; Johan Elmander, Tobias Hysén, Ola Toivonen.
Trolig startelva: Andreas Isaksson - Mikael Lustig, Olof Mellberg, Daniel Majstorovic, Oscar Wendt - Anders Svensson, Kim Källström - Sebastian Larsson, Ola Toivonen, Emir Bajrami - Johan Elmander.


- Känns tråkigt att Zlatan inte kommer till spel då även om han inte gör nån kanon match så drar han alltid på sig folk och uppmärksamhet och kan blixtra till i matcher.
 Jag vågar inte spela det tråkiga oddset på 1.45, utan kommer nog spela på under 2,5 mål eller 3,5.
Med andra ord kommer jag leta efter odds som innebär lite mål i matchen, jag tippar 1 eller 2-0 SVERIGE 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




STYRKA

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!