Chamions league final!

Allmänt | 2011-05-28 | 14:37:50 Kommentera här! » 3 st

Stort sammadrag senare idag. Ha tålamod

________________________________________________________________________________________________


BARCELONA VS MAN UNITED


Oj vilket match vi har framför oss. Det bästa från England möter det bästa från Spanien och det är Barcelona som är favoriterna.

Jag kommer ihåg matchen för två år sen då Barcelona rullade bort United i finalen. United tyckte jag var knappt med i matchen och Barcelona lirade hem en stabil och säker vinst och darrade aldrig till.
Mycket har hänt sen dess och Barcelona har ju framför allt blivit mycket bättre! United har jag tyckt haft ganska svag trupp hela året men dom har rätt typ av spelare och en Sir Alex Ferguson som får ut 100% av dom.

Man United

Det har tydligen varit lite trubbel för en spelare i United truppen och då pratar jag om den erfarna yttern Giggs, det kan absolut påverka honom men sen om det kan påverka laget är jag tveksam till.
De som talar för United är att dom har en bättre coach i Sir Alex och har haft två veckor att planera för den här matchen då titeln var säkrad, och tror han utnyttjar den tiden bättre än Pep. United spelar också hemma i England på Wembley och kommer få stort stöd hemma på Arenan och att förberedda hemma är alltid skönare än när man kommer utifrån och ska starta om på en ny plats.
 
Truppen: Van der Sar, Kuszczak, Lindegaard; Evra, Vidic, Ferdinand, Fabio Da Silva, Rafael Da Silva, Smalling, Evans, Wes Brown; Park, Anderson, Valencia, Carrick, Giggs, Scholes, Fletcher, Nani, Gibson; Hernández, Rooney, Berbatov, Owen.
Trolig startelva: Van der Sar - Fabio, Ferdinand, Vidic, Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Park - Rooney - Hernández.
Bästa målskytt: Javier Hernández 4 (CL)

Barcelona

Barcelona vilades samtliga sina nyckelspelare i serieavslutningen mot Malaga förra helgen, och har endast Pinto borta men första-valet i målet är ju ändå Valdez. Pep kommer inte ändra nånting i sin spelidé utan fortsätta med samma uppställning och taktik etc. Viserligen funkar det riktigt bra men om nån ska hitta nyckeln hur man ska besegra Barca så är det Sir Alex.

Truppen: Valdés, Olazábal, Miño; Alves, Adriano, Piqué, Puyol, Milito, Fontás, Abidal, Maxwell; Mascherano, Busquets, Xavi, Keita, Iniesta, Thiago; Afellay, Messi, Pedro, Villa, Bojan, Jeffren.
Trolig startelva: Valdés - Alves, Pique, Mascherano, Puyol - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa.
Bästa målskytt: Lionel Messi 11 (CL)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spel:

Jag kommer satsa hemma i soffan med lite grabbar, med datorn på Livebet och diskutera och se hur spelet lyder. Nåt som jag dock slängt in pengar på redan nu är att det är kryss i halvtid. Det är final, alla är nervösa och vill känna på varann och kommer gå in med 0-0 första halvlek.

_________________________________________________________________________________________________


Njut av dagens match och jag hoppas United kan tvåla till barcelona!




STYRKA!


Kommentarer
- Skrivet av: John

gillar verkligen dina analyser och du sätter ofta dina spel, alltid ett nöje att läsa

2011-05-29 @ 12:00:13
- Skrivet av: PES

bra blogg. Tyckte det var intressant med transferrykten och hoppas du kan skriva några rader om det snart igen.



MVH robin

2011-05-29 @ 12:01:44
- Skrivet av: SA

grattis till det satta spelet

2011-05-30 @ 19:24:54

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!