Pekingdags igen

Allmänt | 2011-04-30 | 13:38:14 Kommentera här! » 2 st

Då var det lördag igen, och dags för Norrköping att ta emot Mjällby här hemma på Nya Parken.
________________________________________________________________________________________________


Intressanta spel för dagen:

Hannover - Gladbach = 1 (1.75)
Bayerns poängtapp innebär att Hannover ligger kvar på tredje platsen i tabellen, som ger en kvalplats till Champions League. Hemma på AWD-Arena är Hannover oerhört starka, samtidigt gäller det att ha respekt för ett Mönchengladbach som slåss för sin existens. Värt att notera är att det är på hemmaplan som segrarna har kommit för Gladbach. På resande fot har laget inte vunnit på tre månader. Hannover måste försvara sin tredjeplats och ett bottenlag ska inte kunna rubba ett toppenlag tycker man.

Hoffenheim - Stuttgart = 2 (2.50)
Hoffenheim har inget att spela för och kan som bäst sluta sjua i tabellen. Stuttgart tog ett stort steg närmare nytt kontrakt efter den fina 3-0 segern hemma mot Hamburg i förra omgången. Vinsten var lagets andra på rad och skillnaden på Motivation i matcher avgör såhär på slutet, Nu behövs det bara en seger till på de tre sista omgångarna för att säkra kontraktet och det kommer Stuttgart att lyckas med. Skönt att ha kontraktet säkrat snabbt så vinst idag så reserverna kan få känna lite på bollen.

Köln - Leverkusen = 2 (1.80)
Köln har 18 insläppta mål på de fem senaste matcherna, de har också bara ett fåtal poäng ner till bottenträsket. Bayer Leverkusen plockade in tre poäng mot Dortmund förra helgen. Med nio poäng kvar att spela om så skiljer det bara fem poäng mellan klubbarna. Leverkusen måste plocka fullpott i de återstående matcherna om de ska ha någon chans på det tyska guldet. Det här tror jag också kan bli en målrik match så över 2 mål känns som ett vettigt odds när det är två lag som måste satsa. DAGENS BÄSTA SPEL! (2)

Nottingham - Scuntorph = 1 (1.28)
Nottinghamn ligger sexa i tabellen och har sista kvalplatsen upp till Premier League. Det är flera lag som jagar Nottingham och det är inget annat än tre poäng som räknas i den här matchen. Scunthorpe kommer bli degraderade till League 1 nästa säsong och har inget att spela för och humöret kan inte va på topp. Det här vinner Nottingham lätt. Ett väldigt säkert spel för dagen!

Cesena - Inter = 2 (1.75)
Cesena har vunnit två matcher men det har varit mot Bari respektive Bologna som inte är vidare topplag. Nu möter dom ett lag i toppen som försvarar andra platsen och sätter lite press på milan även om guldet är säkrat för dom i princip. För ett lag som ligger i toppen att ge så bra odds mot nykomligen i Serie A som ligger i botten, känns spelvärt tycker jag iallafall.

Sociedad - Barca = 2 (1.40)
Barcelona kommer med i princip samma trupp som till CL tidigare i veckan. Barca kommer säkerligen vinna ligan men kan inte slappna av redan för det nu, för dom måste fortfarande prestera med 5 matcher kvar vilket innebär 15 poäng att spela om. Barelona är ju ett lag av klass utan dess like och med gott humör efter 2-0 vinsten mot madrid så kommer dom nog kunna vinna den här matchen utan problem, Sociedad saknar också Joseba Llorente (rygg), De La Bella (baksida lår).

Madrid - Zaragoza = 1 (1.30)
Inför den tokviktiga returen på Camp Nou på tisdag väljer José Mourinho att helt lämna fem ordinarie spelare utanför truppen (Ronaldo, Xabi Alonso, Diarra, Albiol och Pedro León
). Skadeläget är annars detsamma som tidigare. Zaragoxa ligger i bottenstriden där det är väldigt jämnt mellan många lag och 3 poäng är viktiga. Försöker dom gå för tre poäng vinner madrid alla dagar i veckan. Kontringspel det kan Mourinho och madrid och med den bänken dom har finns det goda ersättare som är hungriga att visa vad dem kan.

______________________________________________________________________________________________

                                                                 Norrköping - Mjällby

Norrköping har med fyra segrar på de fem första matcherna tagit sig upp på en andraplats. Överasskande för mig? Nej faktiskt inte då jag tror dem kommer hamna på övre halvan men vi har ju hittils inte mött dom starkaste lagen som Elfsborg, Helsingborg, AIK mm. Så man ska inte tro på dom alltför mycket än, dom har kvar att visa. Norrköpping har matchat hårt senast och det har kommit ikapp dom under veckan, detta skadeläge kom dom ut med igår i NT ''småskadade spelare såsom Abbas Hassan (ljumske/höft), Astrit Ajdarevic (höft), Bobbie Friberg da Cruz (knä), Gunnar Thorvaldsson (sliten) och Christoffer Nyman (lår)''. Målvakten kommer säkerligen bytas till Westberg som är en klart god ersättare så ingen större förlust där. Mjällby som är ett tråkigt lag som spelar snålt med bra försvarspel men har sina bästa stunder på hemmaplan, vet jag inte hur dom ska tackla denna situation. Faktum är ju att när norrköping senast mötte ett lag som inte vill 'spela fotboll' (Gefle) så gick det ju väldigt dåligt och förlust med 2-0. Men jag tror iallafall som Janne med 1-0 till norrköping! Ingen rolig match att förvänta dock, tufft spel med bra försvarspel och lite mål.




STYRKA!

 

Fredag

Allmänt | 2011-04-29 | 16:44:21 Kommentera här! » 0 st

Idag var det också lite ont om spel så tänkte lägga upp lite matchinfo om den allsvenska matchen ikväll.
_______________________________________________________________________________________________.

                 
GAIS - ELFSBORG

Elfsborg besegrade svenska mästarna Malmö FF med 3-0 i förra omgången. Nu reser den guldtippande favoriten till Göteborg för att ta sig an ett litet överasskningslag: fjärdeplacerade Gais.

GAIS
Alexander Axén, tränare Gais, inför matchen:
– Inspirerande och kul att få möta "blivande svenska mästarna", som alla säger. Vi har bra form så det känns bara kul. Det brukar vara trevliga tillställningar med bra spel och hårda tag, säger Axén till klubbens hemsida
Skador GAIS: Reuben Ayarna, Alvaro Santos, Romario, Erik Berthagen

ELFSBORG
Magnus Haglund, tränare Elfsborg, inför matchen:
– Det är en tuff match att vänta. Samtidigt, efter matchen mot MFF vet vi vad vi kan och vad vi kan kräva. Det är viktigt att vi bygger vidare på det fina spelet mot MFF och att vi tar ytterligare steg, säger Haglund till klubbens hemsida.
Skador ELFSBORG: Jon Jönsson, Jesper Christiansen


Svår match att gissa hur den ska gå men målrik och över 2 mål kanske frestar mig främst.

___________________________________________________________________________________________


                                                                                                                                                                 STYRKA!


Torsdag 28/04 - 11

Allmänt | 2011-04-28 | 17:15:21 Kommentera här! » 0 st

Bra dag igår spelmässigt och min dubbel gick in, men tråkigt att domaren ännu en gång ska förstöra en match. Jag pratar såklart och Champions league classicót. Jag tror det värsta med utvisningen var att det var just Pepe, det var ju han som var planen att stoppa Messi, vilket han gjort bra alla matcher hittils. Så fort han åkte ur så stänkte ju messi in två mål. Men vilken match vi har att se fram emot nu när madrid måste satsa framåt, kan bli riktigt sevärd..
______________________________________________________________________________________________


Hittar inga bra spel för dagen, båda semifinalerna i Europacupen ger fega 1.60 i odds på hemmalaget och det är knappast spelvärt i en Semifinal.

______________________________________________________________________________________________

Kommer tillbaks imorn eller defenitivt på lördag!




STYRKA!

El classico a Chamipons league

Allmänt | 2011-04-27 | 16:49:00 Kommentera här! » 1 st

United var stabila som de alltid är och målen kom till slut i andra halvlek. Blir ruggigt svårt för schalke att ens göra två mål borta i manchester. Här går united vidare med säkerhet.
____________________________________________________________________________________________



Dagens intressanta spel:
 


Lyon - Montpellier = 1 (1.40)
Lyon är lite som Man City och jag gillar verkligen inte att spela på dom för båda två är fruktasvärt ojämna. Nu förlora Montpellier sin enda titelchans i cupfinalen mot Marseille. Dom satsade stenhårt på den med bästa elva men gick därifrån med 1-0 i baken... Måste vara lite uppgiven stämning i laget medans Lyon har fortfarande chans på Guld men då måste segrarna komma här.

Marseille - Nice = 1 (1.35)
Marseille övertar serieledningen över Lille om de lyckas ta tre poäng ikväll. De vann nyligen guld i franska ligacupen och moralen måste ju va på topp. Nice däremot förlora mot Lille i franska cupen och jag gissar dom gjorde full satsning för att få den titeln. Kan vara nedstämt nu och har inget att spela för direkt.

Marseille: Spelare borta, Mbia och Remy

Nice: Spelar borta, Diakite

Jag spelar faktiskt en dubbel på dom här två, hos Nordic bet.


                                                 Real madrid - Barcelona

Real Madrid kommer till semifinalen med ett litet psykologiskt övertag efter att ha vunnit finalen i Copa del Rey på övertid. José Mourinho väntas här ställa upp laget relativt likadant som då och i det första av fyra möten med Barcelona, minus Khedira och Carvalho som saknas.

Pep Guardiola å sin sida säger inför matchen att han inte kommer ändra på någonting i Barcas spel, man kommer vara helt trogna filosofin. Man har dock stora problem med vänsterbacken - där alla tre vanligtvis ordinarie är borta med skador (Adriano, Abidal, Maxwell). Det är ännu inte klart hur Guardiola kommer lösa det, men han har fått kapten Puyol helt redo.

Svår match och jag satt och fundera på ifall man skulle göra ett Europatips för kvällen och då tyckte jag 1X skulle va bäst på denna match. Jag tror Madrid skakat om barcelona lite så deras självförtroende sjunkit medans Katalanernas har vuxit och vet att barca är inte omöjliga.

____________________________________________________________________________________________



STYRKA! 

Arbetsvecka igen

Allmänt | 2011-04-26 | 16:54:34 Kommentera här! » 1 st

Varmt väder här i Norrköping och har satt panel på ett högt hus, på taket i den stekande solen hela dagen... snickare som man är. Orkar inte tala om spelen igår, vi hoppar vidare direkt till kvällen matcher!
_________________________________________________________________________________________

Dagens intressanta spel:

Schalke - Man united = X2 (1.36)
Manchester United är i semifinal för fjärde gången på de fem senaste säsongerna och har ett enormt övertag på sina motståndare vad gäller erfarenhet. Sir Alex Fergusons mannar har dessutom ett imponerande bortafacit i Champions League och har ännu inte släppt in något mål i årets turnering. Jag har iaf känslan av att United kommer gå vidare från semifinalen och kommer klara minst kryss idag.

Schalke:
Skador: Mario Gavranovic (ankel), Klaas-Jan Huntelaar, Christoph Moritz (knä), Christian Pander (tå, förkylning)
Tveksamma: Benedikt Höwedes, Peer Kluge (mage), Kyriakos Papadopoulos (vad)

Man U:
Skador: Owen Hargreaves (axel), Darren Fletcher (virus), Dimitar Berbatov (ljumske)
_____________________________________________________________________________________________

Ont om spel idag men finns många intressanta special spel på stoke och united matchen, kolla läget där.



STYRKA!

Annandag Påsk

Allmänt | 2011-04-25 | 14:28:54 Kommentera här! » 1 st

Från en bra dag till en för jäkla dålig. Alla fick kryss och inte ens Nice klarade det trots att Arles fick utvising tidigt. Motiveringen är viktig nu i slutskedena på ligorna... Idag finns det många bra drag. Härliga IFK, norrköping vann igår borta i sthlm med klara 1-3. Telo var kung på planen och är kul att det börjat så bra för mitt norrköping
____________________________________________________________________________________

Intressanta spel för dagen:

Syrianska - AIK = 2
Syrianska har börjat dåligt och jag tror verkligen inte dem har i allsvenskan att göra. AIK har börjat bra och har Bangura ggr 2 i laget och endast två insläppta mål. Agerat stabilt och är tillbaks i guldformen som för två år sen...

Burnley - Portsmouth = 1
Hemmastarka Burnley möter idag ett portsmouth som har inget att spela för. Burnely har vunnit tre raka och ligger på delad sjätteplats som innebär kval till premier league. Motivationen är viktig

Norwich - Derby = 1
Norwich fajtas om de två direktkvalificerade platserna upp till premier league och har två raka vinster. Derby riskerar att åka ner men ingen panik än och kommer säkerligen hålla sig kvar. Men mott topplaget Nowrich ska det inte hålla. Spela gärna handicap här då Norwcih har gjort näst flest mål i ligan och vinner med mer än ett. 

Preston - Cardiff = 2 (2.15)
Cardiff slås med norwich om 2:a platsen och det är riktigt viktigt att inte förlora. Preston ligger näst sist och måste också vinna. Cardiff ska kunna slå bottenlaget och preston kommer satsa offensivt som jag tror kommer passa det bättre laget Cardiff.

Reading - Sheff United = 1
Reading har gått som tåget upp i tabellen, tagit tre poängare efter tre poängare. Har liten chans på 2: platsen men då krävs vinst varenda match. Sheffield ligger sist och måste också vinna varenda match för att ha nån chans alls. Men Reading har så bra form och humöret på topp och då äre kul o spela och möta sista laget i ligan...

- Två till möjliga drag idag kan även va Nottingham och Leeds... Men jag får tänka på dem en stund

_______________________________________________________________________________________________



STYRKA!

Påskdagen

Allmänt | 2011-04-24 | 13:48:11 Kommentera här! » 0 st

OM vi räknar bråk så känns det som jag gick plus igår när man fick in 5 av 7 spel. När jag räknar i plånboken så gick jag ändå bet på Dortmund så det skaka i plånkan... Som jag trodde på dom. Jag såg matchen och jag lovar er, hela Gladbach backa hem med en kille över andra planhalvan, resten stod o vänta på andra. Dom hade knappt bollen och Dortmund pressa och pressa, men var likt en 15 åring som ville gärna, men fick inte in den... Dom kontra snabbt en gång och fick mål Gladbach och det var alla deras målchanser... Så jag gick faktiskt minus igår även om det repa sig lite när alla andra spelen gick in.
___________________________________________________________________________________________

Intressanta spel för dagen:

Djurgården - Norrköping
Norrköping spelar idag i sthlm mot Djurgården som börjat dåligt i allsvenskan, inga nya allvarliga skador på spelare i Norrköping och kan säkerligen starta med samma elva som senast. Känns som det kan gå vilket som men krysset känns bäst. Får heja på mitt peking istället om jag inte hittar nåt bra spel

Assyriska - Öster = 1
Assyriska har slagit två topptippade lag, hammarby och sundsvall. Öster fick kvala för att ens hålla sig kvar i superettan förra säsongen. Här vinner Assyriska!

Brest - PSG = 2
PSG har chans på Europaspel och måste ta ytterligare några poäng för att va säker på att få komma dit. Brest ligger i mitten och har inget att spela för. PSG med den truppen dom har ska ut i Europa och slå Brest...

Nancy - Arles = 1
Arles måste nästan va, utan att ha koll på statistiken, va det sämsta laget som varit upp i högsta ligan i frankrike. Dom har blivit slagpåsen i serien och ligger tvärsist men buller blixtrar och bång! På bortplan är dom bedrövliga och Nancy med minsta lilla motivation ska ta dom...

_______________________________________________________________________________________________

Tills nästa gång


STYRKA!

Påskafton

Allmänt | 2011-04-23 | 15:14:53 Kommentera här! » 0 st

Fick in ett av två spel igår men gråter inte över det då jag ändå inte kände det va några kanondrag och satsa massor. Glad påsk förresten...

Idag vakna man lite sent efter krogrunda igår så ursäkta om vissa matcher blir i sista minuten så att säga
________________________________________________________________________________________

Intressanta spel för dagen:


Leverkusen - Hoffenheim = 1 (1.50)
Leverkusen förlora senast med 5-1 mot bayern och förlora därmed guldet antagligen. Måste fortfarande försvara 2:a platsen som innebär champions league och formen innan senaste matchen har varit bra. Hoffenheim ligger i mitten, absolut inget att spela för. Har en del skador och inte ska dom kunna störa ett Leverkusen med champions league drömmar.

Frankfurt - Bayern M = 2 (1.52)
Bayern vann senast direkt efter byte av tränare, och inte mot vem som helst, utan mot starka Leverkusen. Bayern har ett jäkla bra lag och vill va med i champions league nästa år och måste vinna allt om de ska va säkra på att få göra de. Frankfurt ligger risigt till i botten och har ingen vidare form alls. Två lag som satsar odå vinner bayern lätt med tekniska spelare som robben och ribery...

Munchen Gladbach - Dortmund = 2 (1.60)
Toppen mot botten och här är jag STENSÄKER på att Dortmund vinner för, vinner dom ikväll kan dom fira guldet hela natten. Gladbach är inte helt borträkande men adrenalinet som pumpar i Dortmund spelarna att få vinna guld avgör ikväll. Jag spelar även 1-0 handicap till det sjuka oddset 2.50. Jag utnämner detta till dagens bästa spel, dra in stålarna här.

Brescia - Milan = 2 (1.62)
Brescia ser ut att åka ut om dom inte börjar satsa och vinna. Milan leder med 6 poäng ner till 2:an och kommer ta hem Seria A. Är det bättre laget och till oddset 1.62 tycker jag verkligen det är spelbart då Brescia kommer sälja sig under matchen och Milan kontrar snabbt med pato.

Barca - Osasuna = 1 (1.17)
Barca förlorade cupfinal nyss mot sina rivaler madrid. Fick en knäpp på näsan där och är nog lite mer osäker än de var innan. Ska möta dom två ggr till och det får mig undra ifall dom kanske vilar spelare till denna match? Hittade sen en hel del spelare borta hos Osasuna:

Skador Osasuna: Rúper, Carlos Aranda, Masoud Soleimani
Avstängda: Fernando Soriano, Francisco Puñal, Sergio

Barcelonas duktiga reserver om dem nu roterar lite ska kunna klara av det ändå.

Marseille - Montpellier = 1 (1.85)
Cupfinal! jag tror om Marseille inte hade varit med i Champions league och hängt med i cupen så länge, så hade dem garanterat vunnit guldet i ligan för så bra är dom. Nu är dom fortfarande med i guldstriden där Lille ligger först men är osäker på om dom orkar hela vägen Marseille. Nyligen vann dom mot Montpellier på bortaplan med 2-1. Nu spelas matchen på neutral plan och då ökar väl bara chanserna för Marseille. Bra odds också!

Bilbao - Real Sociedad = 1 (1.65)
Bilbao är vanligtvis starka hemma och Real har bedrövligt bortafacit. Hade en bra stund då formen var god men har dalat nu. Ingen av lagen är direkt nära toppen eller botten. Tror hemmaplan avgör här och formen på Real...

__________________________________________________________________________________________________________________

Ska sätta klockan nästa gång så ni får alla spel i tid. Varnar för många italenska favoriter ikväll, försiktigt och ta reda på information innan...


STYRKA!

Långfredagens LÅNGEN-drag

Allmänt | 2011-04-22 | 14:29:26 Kommentera här! » 1 st

Igår gick det helt okej, var förvarnad om Gelfes skador så spela lungt där. I andra matchen så var Hannover överlägsna och till det bra oddset gick jag iallfall plus igår.
_____________________________________________________________________________________

Intressanta spel för dagen:

Helsingborg
- Syrianska = 1 (1.33)
Syrianska har bara tagit 1 poäng hittils och blev utbuade av sin egna publik senast då dem förlora med 1-5 mot Häcken. Helsingborg har vunnit alla sina och är Sveriges United. Dom spelar inte så jättebra men dom tar sina poäng. Har Alexander Gernt på topp men har meriterande Erik Edman borta pågrund av skada. Men på hemmaplan måste Helsingborg vinna om de ska strida om guldet. Syrianska kommer ligga nånstans i botten.

Leeds - Reading = Över 2 mål (1.65)
Viktig match för båda lagen... Reading har gått som en kanonkula rakt upp i tabellen. Dem har vunnit 8 raka i bara LIGAN! Sjukt imponerande. Leeds är sånt lag som sprattlar till ibland och går jättebra för, andra stunder kan dom spela så dåligt och förlora mot vem som helst. Men en sak är klar, Leeds gör alltid målrika matcher och idag blire Hawaii fotboll på planen med massa mål tror jag. Jag spelar en slant!
_____________________________________________________________________________________ 


STYRKA!

Skärtorsdan= Ett EMO's favorit dag

Allmänt | 2011-04-21 | 14:44:23 Kommentera här! » 1 st

Skärtorsdan idag och vi ska minnas hur Jesus led och uppstod dom närmsta dagarna. Jag kan väl tala för mig själv och säga att jag tror inte på det iallafall. Men vad vet jag...

Vad ska vi säga om dagen igår då? CHING CHING! Gick jäkla bra och mycket tyngre plånbok fick ja, synd bara att jag missa Milan som fick kryss på topptipset men å andra sidan, hade det blivit etta där så hade väl utgången sjunkit till 500 spänn.

Många av mina funderingar fick jag rätt på, sa att Malmö skulle vinna med 1-0 eller 2-0, som satt fint. Trodde på kryss i EL CLASICO a la CUP som det blev, där slutligen MADRID FAN! Skönt för ett madrid-fan som mig. Även mitt hemstads lag Norrköping vann, och som jag sagt är de vassa i år och kommer hamna övre halvan, absolut inte i botten.
________________________________________________________________________________________

Intressanta spel för dagen:


Gefle
- Trelleborg = 1 (2.00)
En match som jag från början tänkte, den här vinner Gefle, men när jag fick se skadeläget på Gefle vart jag lite orolig. Gefle har spelat bra och är obesegrade hittils men gått katastrof för Trelleborg med 3 raka förluster och 3 mål och 10 insläppta. Kommer nog ändå spela en liten slant på Gefle för skojs skull men varnar er med skadeläget bara. 1X hos Nordicbet känns som bättre spel.

Skador Gefle: Hjalmar Öhagen, Daniel Leino, Olof Mård, Erik Törnros, Mikael Dahlberg

Skador Trelleborg: Kristian Haynes
Tveksamma: Viktor Noring, Dennis Melander


Frieburg - Hannover = 2 (2.60)
Frieburg ligger i mitten av tabellen och har absolut inget att spela för. Hannover ligger 4:a och Bayern tog över deras tredjeplats förra omgången som innebär champions league. Här tycker jag motivationen ska avgöra. Hannover har spelat bra stundtals vilket 4:a i tabellen visar. Har inte stor form nu men det är nu dom måste resa sig. Och det oddset gör att jag känner det är spelbart!
____________________________________________________________________________________

Försiktiga spel ikväll då det inte finns några sköna drag riktigt.



STYRKA!

Europatipset och lången idag

Allmänt | 2011-04-20 | 14:09:23 Kommentera här! » 5 st

Idag tycker jag det finns massor av gobitar att spela på, har plockat ut dom allra bästa till er idag, 1 derby och 2 hatmöten!

Spelen igår var ganska svåra som jag förvänta, United fick kryss och inte ett endaste mål i matchen. Inter vann över roma i en match som kunde lika gärna slutat tvärtom. Bra val att stå över igår även om jag var inne på X och under 3 mål på united matchen...


Intressanta spel för dagen:


Malmö
- Mjällby = 1 (1.42)
Malmö spelar riktigt bra, har massvis med målchanser i sina matcher och tre raka vinster. Mjällby helt okej form, ska ta sina poäng på hemmaplan där de är starka men betydligt svagare borta. Malmö har inga nya skador och kan starta med starkast möjliga trupp och vinner med 1-0 eller 2-0 mot ett snålspelande mjällby.

Norrköping - Halmstad = 1 (2.00)
IFK Norrköping fortsätter med samma startelva för tredje matchen i rad. Bruno Santos, Armin Tankovic, Imad Khalili och Russel Mwafulirwa fortfarande skadade, tre tunga namn enligt mig men har ju gått bra hittils för mitt kära Norrköping. Halmstad då, Ny tränare, spanjoren, Pep som han kallas tycks inte fått ordning på laget än som tog över för denna säsong. Väldigt defensivt inriktat. Har fått röda kort 2 matcher i rad! Senast två röda kort och dom spelarna borta här Zvirgzdeuskas och Sise. Norrköping stort stöd här hemma på parken och att kunna fortsätta med samma startelva och få stabilitet är alltid positivt, jag spelar norrköping!

Milan - Palermo = 1 (1.50)
Zlatans milans tar idag mot Palermo i CUPEN! 1 av 2 möten. Milan är ute ur champions league och har ledningen i Serie A. Tror dom väldigt gärna vill ha denna titeln nu när dom har chansen. Palermo gått otroligt dåligt efter jul, vann nu senast överasskande mot roma med 3-2. Men Milan som är italiens bästa lag ska ändå kunna vinna sin hemma match i cupen mot Palermo. Milans tränare har sagt att dom startar med bästa möjliga elva. 

Benfica - Porto = 2 (2.50)
Hatmöte i Portugal, 2 av deras framgångsrikaste lag. Detta gäller cupmöte där Benfica vann första mötet med 2-0. Porto ligger hela 19 poäng före Benfica i ligan och kommer vinna den. Benfica har nu skador på Filipe, Salvio, Gomez, Amorim. Porto är så mycket bättre vilket 19 poäng visar, jag tror dom vinner ikväll och till väldigt lönsamt odds!

Angers - PSG = 2 (2.00)
Ännu ett cup möte. Angers spelar i franska andra ligan och ligger 6:a där. PSG ligger 4:a i högsta ligan i frankriker och har känn på toppen. Det som oroar mig i denna match är att PSG fokuserar på ligan och slopar denna match med energi. Men det här är ändå semifinal och inte ska dom lägga skorna på hyllan och sätta in reserver för det?!?!? PSG är ett så mycket bättre lag och ska vinna denna match alla dagar i veckan om man är taggade och motiverade. Bra odds också!

____________________________________________________________________

                                                       Topptips

1. Barcelona-Real Madrid = X2
I denna match tror jag faktiskt det blir kryss. Faktum är att inget av lagen gjorde något spelmål senast, endast på straff.
Morinho har hittat en modell hur man klarar av barcelona och messi och har säkert förbättrat den sen senast då han sett saker under matchens gång.
Det är cupfinal och matchen spelas på neutral plan i Valencia. Tror det blir samma matchbild som senast.

2. Chelsea-Birmingham = 1X
Chelsea har det gått lite si och så för senast, är inte helt borta ur guldstriden men då måste segrarna komma nu.
Måste försvara sin champions league plats också då dem har lag jagande. Gått bra för birmingham senast och hoppas dom kan fixa till ett kryss mot chelsea så kupongen ökar i värde.

3. Tottenham-Arsenal = X2
Mycket svårt Londonderby där jag spelar X2, Arsenal har knappt inga askador längre, måste börja vinna om de ska hinna ifatt united, ligger 2:a.
Har igentligen inte gått något bra för något av lagen sista tiden men tottenham har många defensiva spelare borta Palacios, Hutton, Woodgate och King.
Jag tror mer på Arsenal då än tottenham som inte kan starta med bästa möjliga elva.

4. Kalmar-Elfsborg = 1X2
Kalmar var bra senast men hade lite oflyt i avsluten. Elfsborg var ruskigt bra efter
paus men bleka innan. Svår match och jag helgarderar.

5. Malmö-Mjällby = 1
Malmö måste ha en jättechans att vinna här för Mjällby har inte imponerat hittills
medans Malmö ser riktigt starka ut.

6. Norrköping-Halmstad = 1X
Norrköping har börjat serien bra medans Halmstad börjat katastrofalt,
Halmstad har också Zvirgzdeuskas och Sise avstängda till den här matchen.
jag skulle kunna tänka mig att spiak denna men då jag hittat bättre spikar hoppas ja på ett kryss och lite mer värde.

7. Milan-Palermo = 1
Milan är ute ur champions league och har ledningen i Serie A.
Tror dom väldigt gärna vill ha denna titeln nu när dom har chansen.
Palermo gått otroligt dåligt efter jul, vann nu senast överasskande mot roma med 3-2.
Men Milan som är italiens bästa lag ska ändå kunna vinna sin hemma match i cupen mot Palermo (spelas hemma och borta).
Milans tränare har sagt att dom startar med bästa möjliga elva.


8. Benfica-Porto = X2
Benfica har 2-0 att gå på från första matchen, så jag spikar Porton till 31%.
Porto är så mycket bättre och måste satsa och vinna. jag tror dom klarar det men även här hoppas ja att det blir kryss för mer pengar på tipset.


--------------------------

STYRKA!





Vilodag eller?

Allmänt | 2011-04-19 | 15:52:50 Kommentera här! » 1 st

Har inte haft tid på bloggen och missat två bra dagar då jag haft flyt... Så går det när man är lat och orkar inte skriva in sina funderingar. Viktigaste är ju att mitt spel på Norrköping gick in i söndags och imorn spelar dom igen mot Halmstad så det kommer jag defintivt skriva några rader om.

Kul ändå att se att man har besökare på bloggen som kollar läget ifall Victor rekat några spel, fortsätt besök ni som gör och kommentera.

------------------------

Spel till idag då, har kollat runt, vridit och vändt. Men kan inte komma fram till något bra spel, har ingen riktigt bra feeling för något. Har ni hittat något bra ens?
Skriv då gärna så kanske jag kan lägga upp något om det spelet.

Tycker Roma - Inter ikväll känns svår, vare sig vem som vinner eller specialspel som över 2 mål/x i halvlek etc...
Lika så Newcastle - United, fundera på kryss där etag eller under 3 mål men känns inte lönt heller.
_________________________________________________________________________________________

Ae jag står över idag men lovar er att jag kommer tillbkas imorn då jag åtminstonde sett 2 bra spel i allsvenskan!


STYRKA!

Tipslördag

Allmänt | 2011-04-16 | 13:38:07 Kommentera här! » 1 st

Igår gick spelen bra, allt gick in och hoppas turen fortsätter idag.
---------------------------------------------------------------------------

Tipset ser oerhört svårt ut idag tycker jag, men är ju jackpot på 8 miljoner så igentligen borde man ju försöka slänga in nåt där ändå. Får se om jag kan knåpa ihop nåt men hinner nog inte lägga in förslag här på tips.
För övrigt ser de engelska matcherna rakt igenom jättesvåra ut idag, har inte hittat nån utstickare.
Har däremot hittat dessa



Intressanta spel för dagen: 

Roma - Palermo = 1 (1.45)
Palermo har allt annat än form och stabilitet i laget, gick bra i början på säsongen men har sedan dess presterat dåligt. Senaste matchen kryssa dom trots att motståndarna hade 3 spelare utvisade! Målen kom oxå på övertid.
Totti har vaknat till liv och är i storform, hemmafacit är bra och Roma spelar riktigt bra. Spel-värt? Absolut

Getafe - Sevilla = 2 (2.60)
Getafe har förlorat 3 raka. Sevilla blandar och ger lite men när det går som det ska, så går det riktigt bra. Har en starkt trupp, betydligt bättre än Getafe. Måste ta sig ut i Europa och 2.60 känns som ett bra odds.

Almeria - Valencia = 2 (2.10)
Almeria ligger på sista plats och Valencia på tredje. Spelade totalt ut Villareal senast och vann med hela 5-0. Och Villareal är inget dåligt lag, var bara Valecia som var bättre. Kommer dom upp till hälften av samma nivå så ska inte bottenlaget Almeria ha någon chans. Dagens bästa spel!

Milan - Sampdoria = 1 (1.30)
Sampdoria sjunker som en sten i tabellen. ''Gick bra i början som sexdagars-cyklisten sa''
Efter försäljningen av forwardsduon Pazzini och Casano så har dom inte alls hållt samma kvalité.
Milan har någorlunda form och får vila från champions league. Zlatan avstängd men Milan vinner mot Serie A's formsvagaste lag.

Parma - Inter = 2 (1.75)
Inter blev totalt utskåpade av Schalke i Champions league, inte trodde ajg de skulle skilja så mycket iallafall?
Har fått Milito tillbaka efter skada nyligen och måste hänga på i toppen för att va med i guldstriden. Parma får jag inte riktigt koll på, de blandar och ger men har nu förlorat två raka. Inter har en bra trupp och måste resa sig och ta vinst ikväll om det ska bli nån titel. Har en känsla av mycket mål också? Försiktig peng.

Lille - Bordeaux = 1 (1.60)
Lille som jag tror kommer vinna ligan möter ikväll ett halvdant Bordeaux, som inte alls är lika bra som tidigare säsonger. Lille är starka hemma och har bara förlorat en här, har många lag jagande bakom sig och måste ta alla hemma matcher för att hålla undan i toppen.

_______________________________________________________________________________

Två riktigt bra matcher ikväll, Man C - Man U   |  Real Madrid - Barcelona
Jag kommer nog sätta något livespel på dom men mer såhär på förhand vågar jag inte säga.


MATCHINFO

Real Madrid-Barcelona

Madrid:

Skador Lassana Diarra (höft), Fernando Gago (lår), Pedro León (knä)
Tveksamma -
Avstängda Esteban Granero
Formen V-F-V-V-V
Bästa målskytt Cristiano Ronaldo 28
Truppen Casillas, Adán, Dudek; Arbeloa, Pepe, Ramos, Albiol, Garay, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Özil, Di María, Ronaldo; Adebayor, Benzema, Higuaín

Barcelona:

Skador Bojan (knä), Eric Abidal (lever-tumör)
Tveksamma Carles Puyol (knä)
Avstängda Javier Mascherano
Formen V-V-V-O-V
Bästa målskytt Lionel Messi 29
Truppen Valdés, Pinto; Alves, Piqué, Puyol, Milito, Maxwell, Adriano, Fontás; Thiago, Iniesta, Xavi, Keita, Busquets, Dos Santos; Villa, Pedro, Messi, Jeffren, Afellay

------------------------------------------------------------------

Som Madrid supporter jag är så vill jag gärna ropa klar seger Madrid, men tror tyvärr icke det. barcelona är världens bästa lag någonsin och har Messi i laget. Jag tror barcelona tar hem det om nåt. Hoppas jag har fel...



STYRKA! 




Fredag, sköna Fredag

Allmänt | 2011-04-15 | 15:23:52 Kommentera här! » 4 st

Ännu en arbetsvecka förbi.
Fredag kväll är ju nästan skönast, man vet man har ledigt framför sig.

---------------------------------

Intressanta spel för kvällen:

Djurgården - MFF = 2
Malmö går starkt och fått behålla fjolårets lag ganska intakt. Ny skada på Dahlin, ordniarie målvakt, avbräck men inte allt för stor ändring. Djurgården massor av skador framför allt offensiva avbräck, inte ska dom ha en chans mot svenska mästarna nu när dom har massa spelare borta. Vinst Malmö!

Djurgården
Skador: Christer Youssef, Mattias Jonson, Johan Oremo, Yosif Ayuba, Daniel Jarl, Philip Sparrdal Mantilla, Prince Ikpe Ekong

Malmö
Skador: Johan Dahlin, Jasmin Sudic, Ivo Pekalski


Norwich - Nottingham = Över 2 mål
Men ont om bra matcher ikväll kolla jag lite statistik och hur motiverade lagen kan va. Nottingham ligger en poäng bakom sjätteplatsen som innebär kval till premier legue, Norwich har förlorat sina andra plats till Cardiff som innebär direkt uppflyttning till högsta ligan i England, ligger även där 1 poäng efter. Båda lagen vill vinna och har gjort mycket mål senaste matcherna. Vi sätter en slant.

Hereenven - Utrech = Över 2 mål

Hereenven
Över 2.5 Mål per match denna säsong = 20ggr (67%) av matcherna    
Under 2.5 Mål per match denna säsong = 10ggr (33%) av matcherna

Utrech
Över 2.5 Mål per match denna säsong = 18ggr (60%) av matcherna    
Under 2.5 Mål per match denna säsong = 12ggr (40%) av matcherna

Statistiken talar för två målrika lag och vi sätter en slant även här.

____________________________________________________________

Kommer tillbaks med nya spel imorn!

 

STYRKA!
 

Lill-Lördag, Onsdag

Allmänt | 2011-04-13 | 18:16:09 Kommentera här! » 1 st

Gick som väntat i Chamipons League för mig. United och barca vidare...

Ikväll Känns det inte lika säkert som igår, känns inte som att det är helt omöjligt för Inter att vända och så även med Tottenham. Kommer till det längst ner...

Intressanta spel för kvällen:

Aberdeen - Glasgow Rangers = 2 (1.43)
Glasgow Rangers jagar ärkerivalen Celtic i ligan och har inte råd att tappa poäng mot Aberdeen. Aberdeen har ingen vidare form och ligger tredje nedifrån i ligan. RANGERS!


Guif - Lugi = 2 (2.60)
Guif är redan semifinalklara samt att HELA laget blivit mordhotade från Tjeckien. Det kan skaka laget lite och sen betyder ju inte matchen nånting för dem heller. Lugi krigar om en semifinalplats och jag tror de vinner till 2,60.

Schalke - Inter = (handicap 1-0, seger Inter. 5.15) Grymt bra odds, 5.15! Såklart har Inter stor chans att vinna med 2 mer bollar än Schalke. Jag sätter stor slant på denna. Nordicbet

(Inter, över 0,5 mål i matchen: Ja. 1.27) Stensäker. Inter måste gå för seger och gör såklart minst ett mål.

________________________________________________________________________

CHAMPIONS LEAGUE MATCHERNA:

Schalke - Inter

Schalke:
Skador Klaas-Jan Huntelaar, Christian Pander, Christoph Moritz, Mario Gavranovic, Peer Kluge
Tveksamma Christoph Metzelder, Angelos Charisteas
Avstängda Jefferson Farfán

Inter:
Skador - Inga
Tveksamma Walter Samuel
Avstängda Cristian Chivu

Övrigt - Båda tränarna lovar gå för seger.

-------------------

TOTTENHAM - REAL MADRID

Tottenham:

Skador Alan Hutton (knä), Ledley King (ljumske), Jonathan Woodgate (lår), Wilson Palacios (knä)
Tveksamma Vedran Corluka (fotled), Niko Crancjar (fot)
Avstängda Peter Crouch

Madrid:

Skador Lassana Diarra (höft), Fernando Gago (lår), Pedro León (knä)
Tveksamma - Inga 
Avstängda Pepe

Övrigt - 5 spelare i Madrid riskerar avstängning i första semifinalen vid kort, däribland Ronaldo, Sergio Ramos, Carvalho, Di María och Albiol. Kan rotera i truppen Morinho.









Sir Alex Ferguson & Pep Guardiola Tar Sina Lag Vidare Ikväll

Allmänt | 2011-04-12 | 18:13:11 Kommentera här! » 0 st

Sir Alex Ferguson & Pep Guardiola Tar Sina Lag Vidare Ikväll.
Det är jag nästa säker på, så sjukt stabila som Man United är så tror jag dom klarar sig även om jag tycker deras trupp känns klen om man jämför med 'Roman Abramovichs' Chelsea. Även Barca går vidare ikväll och det tror jag inte någon dividerar med mig om. Tror även de slår ut Madrid i en eventuell semifinal men vet inte riktigt om det räcker enda fram till cupvinnare.

Har funnit dom här matcherna intressanta ikväll:

St. Johnson - Celtic - 2

Leicester - Crystal P - 1

Millwall - Bris C - 1

Brighton - Dag & Red - 1

_______________________________________________________________________

Har dock inte hittat tillräcklig information utan går enbart på känslan här så står över nog idag eller om jag sätter in en fyrling på dessa ovanstående matcher.

___________________________________________________________________________________

Lägger istället in nyttig information för Champions League matcherna ikväll!

Man U - Chelsea
Skador MAN U:
 Owen Hargreaves (axel), Darren Fletcher (virus), Anders Lindegaard (knä)
Tveksamma Rafael da Silva (knä)

Truppen:
van der Sar, Kuszczak; Brown, Evans, Evra, Fabio, Ferdinand, O’Shea, Rafael, Smalling, Vidic; Anderson, Carrick, Gibson, Giggs, Nani, Park, Scholes, Valencia; Berbatov, Hernandez, Owen, Rooney.
____________

Skador CHELSEA:
INGA, David Luiz cupspärrad

Truppen: Cech, Turnbull, Hilario; Bosingwa, Ferreira, Terry, Alex, Ivanovic, Zhirkov, Cole; Mikel, McEachran, Essien, Lampard, Ramires, Malouda, Benayoun; Kalou, Anelka, Torres, Drogba




STYRKA!

Veckostart

Allmänt | 2011-04-11 | 18:04:39 Kommentera här! » 7 st

Ytterst dåligt senast..... 1 av 4 spel satt så det skriver vi ner och försöker komma över fort.

Idag kommer jag ut med en varningens finger för att gå i fällan för Malmö - Halmstad. Roland ska lämna för köpenhamn senare och Halmstads nya tränare (spanjoren) är gamla assisterande i malmö förra säsongen. Han borde känna till taktiken och spelarna väldigt bra. Knappa 1.40 i odds på Malmö hemma håller inte! För mycket tveksamheter.

Nu till dom spelen jag däremot tror på:

Landskrona - Värnamo - 1  (1.45 Nordicbet)
Landskrona har värvat en viktig erfaren kugge till sitt lag i namn av Marcus Lantz från Helsingborg. Spelade också bra förra säsongen, var och såg dom när dem utspelade Norrköping på parken här i stan och vann med 1-3. Värnamo som är nykomligar har förlorat spelare som Bangura, Thern och Baffo. Där kanske skyttekungen Bangura är den hårdaste förlusten. Vinst till BOIS!

Liverpool - Man C - kryss i halvtid (2.10) & under 3 mål (1.30)
Två målsnåla lag och överväger faktiskt att skippa matchen då det inte brukar va vidare undehållning.
Skador för Liverpool: Glen Johnson, Steven Kelly (baksida lår), Daniel Agger (knä), Steven Gerrard (ljumske)
Skador för Man C: Jerome Boateng (knä), Shay Given (axel), Micah Richards (baksida lår)


Det var allt för idag, har jag missat någon match idag så kommentera det gärna!

STYRKA!                                                                                                                    Totalt:1 rätt av 4 spel

Premiärstarten börjar

Allmänt | 2011-04-09 | 13:28:10 Kommentera här! » 2 st

Sådär då var man äntligen igång, här kommer jag lägga upp spel varje spelmöjliga dag och komma med mina analyser och funderingar, kom gärna med era synpunkter.


Har kollat och läst nu på morgonen och hittat intresse i följande matcher:

Gefle - Norrköping - 2

Hamburg - Dortmund - 2

Nurnberg - Bayern - 2

Schalke - Wolfsburg - 1

Millwall - Leeds - 1

Scuntorph - Queens - 2

Inter - Chievo - 1

Swansea - Norwich - 2

Barcelona - Almeria - 1
______________________________________________________________

Norrköpingsbo som jag är så tror jag starkt på mitt peking. Gefle och Norrköping är båda tippade i botten men jag tycker Norrköping har värvat så mycket bättre och är starkare och kommer hamna nånstans i mitten av tabellen. Jag kommer iallafall spela en liten slant på dem, men inget spel kanske som jag rekomenderar, spelar med hjärta!

TIPSEN

Har kommit fram till följande matcher att spela på:

Swansea - Norwich - 2
Förstår inte hur Swansea kan vara favoriter här? Jag kommer iallafall skicka iväg en slant på Norwich, testa även kanske 0-1 handicap till Norwich för den säkrare spelaren.

Barcelona - Almeria - 1
Världen bästa lag enligt mig, vinner utan problem med mot ett svagt Almeria. Testa även handicap spel då jag tror Barca vinner med mer än 1 mål. Barca har Puyol, Busquets och Valdez borta men har goda ersättare. SÄKER!

Nurnberg - Bayern - 2
Bayern har endast ligan att koncentrera sig på när dem åkt ur både inhemska cupen och Chamipons league. Har inga märkbara skador i truppen och ska man kunna ta hem gulden måste det bli vinst varje match.

Scuntorph - Queens - 2
Den här matchen känns också jättebra! Den enda faran jag kan känna är att motivationen saknas i Queens. Men Scuntorph är nere i botten verkligen och ska inte ha en chans mot tabellettan!

___________________________________________________________________
Det var dom spelen jag verkligen tror på idag men återkommer imorn med nya!

STYRKA!












Premiärstart! 9/4 -11

Allmänt | 2011-04-08 | 17:45:44 Kommentera här! » 1 st

På lördag drar bloggen igång där vi främst riktar in oss på oddset och hitta enskilda matcher som är spelvärda. Alla ligor och sporter, men främst fotboll kommer jag lägga upp tips om.

FÖLJ DEN OCH FÅ BACK UP TILL ERA EGNA TIPS, KOMMENTERA OCH BERÄTTA OM ERA EGNA FYND!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!