Blandad dag

Allmänt | 2011-05-10 | 17:35:48 Kommentera här! » 7 st

Bra blandning av matcher ikväll och finns lite ideér att leka med. Mitt enda spel igår gick in men Över 2 Mål spelet vände ju till Elfsborgs favör och inte mitt Norrköpings tyvärr... Norrköping gjorde det ändå bra och ska gå med raka ryggar därifrån trots 0 poäng. Westberg storspela i målet och han va lite mer på tå denna match och tbx i gammal god form. Aja nu till dagens spel!
____________________________________________________________________________________________


Intressanta spel för dagen:


Malaga - Sport. Gijon = 1 (1.75)
Malaga forsätter att vinna matcher 4 raka kom i helgen på bortaplan mot Atletico Madrid hela 3-0 och dem visar upp riktigt fint spel. Gijon ligger på 9e plats med 43 p en poäng mer än Malaga i den extremt jämna tabellen neråt det skiljer endast 4 poäng ner till 18e platsen som betyder nedflyttning. Här ska det inte vara något snack Malaga trummar på nu och spelar verkligen fin fotboll här hemma kommer dem idag ta 3 poäng man får dessutom tillbaka Weligton till matchen medans Gijon får klara sig utan Castro som gjort 9 mål i ligan för målsnåla bortalaget. Rondon och Baptista är supergiftiga på topp och om Malaga ska kunna hålla kvar i sina stora spelare måste dom klara sig kvar i högsta ligan och sikta på 3 poäng ikväll.

Madrid - Getafe = 1 (1.20)
Ikväll väntar ett hett huvudstadsderby då lillebror Getafe ska ta sig an mäktiga Real Madrid på Bernabeu. Det kommer inte gå...
Många trodde Madrid var nere efter att alla kamper med barcelona där dom fick tillslut gå som förlorande därifrån kan jag tycka, men senast mosade dom stackars Sevilla på bortagräs med hela 6-2 efter en fullständigt uppvisning. Ikväll är det derby och såklart det är ännu mer taggat då och kokar på Bernabeu ikväll.
José Mourinho väljer att vila Casillas ikväll och inte heller Ramos kommer till spel då han är avstängd. Dessutom får hemmalaget klara sig utan skadade trion Kaka, Khedira samt Gago, i övrigt finns alla spelare tillgängliga
I Getafe Saknas hyperviktiga trion Pedro Rios, Marcano och Victor Sanchez pga avstängning och dessutom ser både Rafa Lopez, del Moral och Gavilan ut att saknas då de är skadade. Tränare Michel tvingas alltså till rejäla ommöbleringar i laget i afton. Madrid har bred trupp och har inga problem att ersätta spelare, Ronaldo kämpar också för skytteliga titeln mot Messi. Spiksäker!

St. Etien - Lille = 2 (2.00)
St. Etien mötte förra helgen jumbon Arles och det blev bara 1-0 borta trots att Saint Etienne spelade med en man mer i nästan en timme. Arles är helt värdelösa och kommer åka ur och jag tycker det är en visningspinne hur deras lag och moral funkar just nu för Etienne. Lille däremot kan vinna sitt första guld sen 1955 och har även chans på cupguldet som det senast togs 1956. Dom har också bra lag där hazard kommer gå till Arsenal när Säsongen är över. Inga fler skador sen senaste matchen och formen är stabil och till det oddset är det spelvärt med 4 matcher kvar i ligan.

______________________________________________________________________________________________



STYRKA!


Kommentarer
- Skrivet av: Leif

Ifk stod helt klart emot bättre än jag trodde mot Elfsborg. Kul om dom kan hålla sig kvar

2011-05-10 @ 18:22:39
- Skrivet av: Man city-tottenham

Huvudspelet idag är 0-0 på lillabröderna man c och tottenham!

Spiksäker. Spelar 100kr på 0-0 tills oddset 7.

2011-05-10 @ 19:07:34
- Skrivet av: Victor

Jag var faktiskt inne på under 2 mål på den matchen men jag tycker Man city är opålitliga och Tottenham i sina bästa stunder är riktigt farliga. Men visst är det en spelbar kandidat för kvällen!

2011-05-10 @ 19:20:30
- Skrivet av: matte

Ronaldo gör mål ikväll är ett säkert spel!

2011-05-10 @ 19:42:29
- Skrivet av: Man city-tottenham

Gratulerar till 3 matcher idag! 0-0 gick tyvärr inte in då klumpiga peter crouch gjorde ett självis.

Dock hade du fått in under 2 mål :p

2011-05-10 @ 23:30:26
- Skrivet av: Victor

Du var ju själv inne på målsnålt och kunde lika gärna blivit 0-0. Kul ändå att du kommer med ideér så man kan få lite stöd med sina egna tankar även om jag ändå inte vågade spela under 2 mål igår, så fortsätt gärna kommentera!

2011-05-11 @ 21:29:08
- Skrivet av: Mathias

jarå, följer det här!!

2011-05-12 @ 00:22:31

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!