Tipslördag

Allmänt | 2011-07-30 | 14:36:34 Kommentera här! » 0 st

Idag har jag hittat lite spel och det var etag sen...
___________________________________________________________________________________________________



Dagens spel:


Ny red bulls - PSG = 2 (1.80)
Red bulls med Hasse Backe i fören har haft en tung period och fick endast oavgjort senast, dock starkt ändå att kvittera efter en mans underläge. Red bulls med Henry till kapten tror jag får svårt mot PSG...
PSG som satsat stort inför kommande säsong som sätter igång nästa vecka. Jag tror dom finslipar på taktiken och kommer starta med ordinarie elva för att se att allt funkar som det ska och göra små justeringar. PSG ska ut i Europa i år efter fjärde placeringen och ser på förhand ut att bli en spännande kanditat.


Man U - Barcelona = 2 (2.20)
Barcelona har imponerat på försäsongen och vann sin miniturnering med 2-0 mot Bayern M i finalen. Har hållt sig sparsamt på transfermarknaden och endast förlorat Bojan men samtidigt tagit in Udinises A. Sanches. Man U har förlorat många veteranare i år men inte riktigt fyllt på lika bra. Det här är i mina ögon en repris från CL finalen där Barca vann med 3-1 och nu har Man U blivit svagare medans Barca hållt kvar i samma lag. Mycket bra odds också.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


                                                 IFK Norrköping – Trelleborgs FF


Idag möter vårts stads lag Trelleborg, som ligger i botten med IFK mm. En viktig match som gjort att dom tagit beslutet att ha fri Entre dit. (Det ryktas om att det endast finns tusen platser kvar nu på morgonen)
En svår match att bedöma då Norrköping spelar bra men det går inte deras väg, och Trelleborg är ojämna och är kanon i ena matchen men kalkon i den andra. Inget av lagen har några större skadeproblem men jag väljer att sitta med mobilen i handen uppkopplat på live-spel samtidigt som jag sitter på Nya Parken och sjunger för mitt lag: 'Tolv sm-guld har Peking, hur många guld har ni? Så blå som gamla Peking, det kan ni aldrig bli!

________________________________________________________________________________________________________

Men ska va försiktig på insatsen då försäsongen är osäker...



STYRKA!

Fredagsmys

Allmänt | 2011-07-29 | 14:04:18 Kommentera här! » 0 st

Ivrigt följer jag försäsongen och Silly season. Zlatans och han nya frisyr verkar fungera bra, tyvärr verkar inte resten av laget funka lika bra då dem kom sist i sin försäsongs-turnering. Men för det svenska landslaget kan vi nog va glada då Zlatan är som bäst i början på säsongerna enligt statistiken och mål produktion. Nu till dom hetaste ryktena enligt mig!
_____________________________________________________________________________________________________


SILLY SEASON



    *Sergio Canales har haft svårt att få speltid i stjärnspäckade Real Madrid. Enligt Marca kommer den lovande mittfältaren därför att lånas ut till Valencia i ett år.
Real uppges föredra att låna ut Canales till en utländsk klubb, och 20-åringen var nära Wolfsburg för ett tag sedan. Men Canales själv vill stanna i Spanien – och föredrar därför Valencia.


    *Följetången om Javier Pastore nya klubbadress ser ut att få sitt slut idag. Enligt italienska Sky Sport är Pastore på väg till Paris för att skriva på för PSG.
Tidigare på torsdagen gick Palermos President ut och sade att Pastore skulle lämna för en klubb i utlandet. De senaste rapporterna säger alltså att PSG är denna klubb. Franska klubben slår därmed Chelsea i Racet om argentinske superanfallaren. Som jag skrev senast så satsar PSG stor inför kommande säsong, frågan är hur bra dom kommer lyckas?
Rapporterna sager att Palermo får runt 405 miljoner kronor för guldklimpen

     *Den portugisiska tidningen Correio da Manha är det som kommer med uppgiften att Sporting Lissabon kommer presentera Arsenals Nicklas Bendtner som sin spelare innan träningsmatchen mot Valencia på lördag.
Den 23-årige dansken har inte varit involverad i någon av Arsenals träningsmatcher under försäsongen och en flytt ifrån klubben verkar oundviklig. Rätt val av Bendtner då han är en talang med stort ego och måste få speltid för att utvecklas.
 
Igår sa Bendtners fader till tipsbladet.dk:
 
- Situationen just nu är att vi har mycket jobb att göra. Det finns bud på Nicklas, så det är ett lyxproblem. Nu ska vi bara bestämma oss för vilken klubb som känns bäst.
 - En del klubbar kan vi utesluta direkt, andra fortsätter vi att samtala med. Vi har ett väldigt bra samarbete med Arsenal i allt detta.


    *Real Madrids Lassana Diarra har nobbat ett anbud från turkiska Galatasaray (som jag också nämnde förra inlägget) och hoppas istället få återvända till England, där Manchester United (tänkbar ersättare till Schooles?) och Tottenham sägs vara tänkbara adresser.
José Mourinho lämnade den franske mittfältaren utanför Madrids trupp för deras USA-turné och Diarra vill nu lämna klubben för att få fart på sin karriär igen.
Även Juventus ryktas vilja stoppa sina fingrar i denna transfer-paj, men enligt rapporter från Spanien så vill Diarra helst tillbaka till Premier League, där han tidigare representerat Arsenal, Chelsea och Portsmouth.
Tycker det är synd Mourinho inte tror på den defensiva mittfältaren som varit en favorit i mina ögon. Men han har väl bättre ögon än mig antar jag.
Diarra värderas av Madrid till ungefär 155 miljoner kronor.


    *Enligt den brittiska tidningen Daily Mail är Valencias ytter Juan Mata snart klar för Arsenal.
Tidningen påstår att Arsenal kommer betala 190 miljoner kronor för den spanske dribblern, och att klubben är övertygad om att övergången blir snabb och smärtfri.
 Daily Mail påstår också att Arsene Wenger, efter köpet av Mata, även vill stärka mittförsvaret med en ny spelare innan säsongen drar igång. Blir så fruktasvärt Irreterad på Wenger... Ni har fantastiska offensiva spelare, köp ny Målvakt och nån profil i försvaret.

    
     *Momo Sissoko är nu nära en övergång till Paris Saint-Germain. Den storsatsande franska klubben är överens med malierns klubb Juventus om en affär.
Enligt Sky Sport Italia får PSG betala 60 miljoner kronor för mittfältaren. Summan kan stiga till 70 beroende på Sissokos insatser i klubben.


    *Nu när Manchester Citys hemsida snart är den enda i hela världen som inte har bekräftat att "Kun" Aguero  är klar för klubben så tar vi nästa steg i silly season-såpan.
Enligt de spanska källorna så har Atletico lyckats få in en klausul i kontraktet som säger att Manchester City inte får sälja anfallaren vidare till Real Madrid under de kommande två åren (rivaler).

______________________________________________________________________________________________________


Googla runt lite och hittade PSG's värvningar hittils som jag pratat om: Nicolas Douchez, från Rennes, Kevin Gameiro, Lorient, Milan Bisevac, Valenciennes, Blaise Matuidi, Saint-Etienne och Jeremy Menez, Roma. Och nu ska kanske även Pastore och Sissoko anlända, en ny era?





STYRKA

Comeback!

Allmänt | 2011-07-26 | 13:25:47 Kommentera här! » 0 st

Datan la ner som sagt och efter 2600kr så är modekortet bytt, internminne och en nytt chassie. Men problemen sluta inte där, när ja väl fått hem datan så fick ja inte in internet igen. Efter en veckas ringning till Telia så kom jag tillslut fram och fick en ny router skickad och uppgifter för att lösa det. Viserligen tog det inte så pass lång tid som det var sen jag skrev då jag haft internet i snart 2 veckor nu men det är sommar och tänkte att ja förlängde semestern lite. Men nu börjar det igen!
______________________________________________________________________________________________________



SILLY SEASON


Arsenal:
In: Gervinho, anf, Lille.
Ut: Gael Clichy, b, Manchester City

Liverpool:
In: Doni, mv, Roma, Stewart Downing, mf, Aston Villa, Jordan Henderson, mf, Sunderland.

Man C:

In: Gael Clichy, b, Arsenal
Ut: Jerome Boateng, b, Bayern München, Jo, anf, Internacional, Shay Given, mv, Aston Villa, Patrick Vieira, mf, slutar.

Manchester United:
In: Ashley Young, mf, Aston Villa, David De Gea, mv, Atletico Madrid.
Ut: Edwin van der Sar, mv, slutar, Gary Neville, b, slutar, Paul Scholes, mf, slutar, Owen Hargreaves, mf, klubb ej klar, Wes Brown, b, Sunderland, John O'Shea, b, do, Bebe, mf, Besiktas (lån),

Bayern München:
In: Rafinha, b, Genoa, Manuel Neuer, mv, Schalke 04,Jerome Boateng, b, Manchester City.
Ut: Thomas Kraft, mv, Hertha Berlin, Hamit Altintop, mf, Real Madrid, Andreas Ottl, mf, Hertha Berlin, Miroslav Klose, anf, Lazio.

En liten not Angående Dortmund som lyckats hålla kvar sin fantastiska bra unga spelartrupp, endast Sahin till madrid som är en tung förlust.

Barcelona:
In: Alexis Sanchez, anf, Udinese.
Ut: Bojan Krkic, anf, Roma.

Real Madrid:
In: Fabio Coentrao, b, Benfica, Raphael Varane, b, Lens, Nuri Sahin, mf, Dortmund, Hamit Altintop, Bayern München.
Ut: Ezequiel Garay, b, Benfica.

Milan:
In: Taye Taiwo, b, Marseille, Philippe Mexes, b, Roma, Kevin Prince Boateng, mf, do.
Ut: Andrea Pirlo, mf, Juventus, Sokratis Papastathopoulos, b, Genoa, Nicola Legrottaglie, b, klubb ej klar, Marek Jankulovski, b, slutar, Marco Borriello, anf, Roma.

Roma:
In: Gabriel Heinze, b, Olympique Marseille, Bojan Krkic, f, Barcelona, Lecce, Maarten Stekelenburg, mv, Ajax.
Ut: Jeremy Menez, mf, PSG, Guillermo Burdisso, b, Rosario, Doni, mv, Liverpool, John Arne Riise, mf, Fulham, Philippe Mexes, b, Milan.



Svårt att säga vilket lag som värvat bäst men tycker Man United har förlorat mycket spelare men inte tagit in några större namn. Kanske har dom några ungtuppar som ska få chansen i år. Roma har tagit in bra spelare men också förlorat väldigt starka profiler.
Nåt som jag ville förra året med mitt Madrid vad en Vänster back och nu har dom värvat två bra backar, men jag tyckte faktiskt Marcelo gjorde det riktigt bra men möjligtvis han brister lite i försvaret men jag gillar verkligen han.
Milan har slängt iväg otroligt många spelare och gör en generationsväxling och verkar bygga för framtiden. Juventus och Inter har hållt väldigt låg profil på transfer marknaden. 
Andra lag som bygger på ordenligt i truppen är Galatasaray (Elmander) & PSG som värvat kända ansikten.
En som lyckats bra i debuten är Gervinho som gjorde två mål för Arsenal, men förstår inte vf dom fortsätter köpa offensiva spelare när dom redan har bra, satsa på försvaret. Anfall kanske inte alltid är bästa försvar?
Man blir verkligen förväntansfull när man läser om alla namn som bytt lag och hur säsongen ska se ut!

_____________________________________________________________________________________________________

Sådär då var vi igång med skrivandet igen, och som jag säger till flickvännen, 'bättre sent än aldrig'




STYRKA!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!