Saturday

Allmänt | 2011-05-21 | 12:02:29 Kommentera här! » 0 st

Tråkigt med så lite matcher att spela på men kommer följa Silly Season här på bloggen och hoppas att många av er uppsskattar det med även om spel fortfarande kommer levereras!
_____________________________________________________________________________________________


Dagens spel:


AIK - Gefle = 1
AIK kommer från en bra prestation mot Helsingborg, där man vann trots spel med en man mindre under en längre tid. Gefle kryssade senast mot Djurgården, och AIK får klara sig utan avstängde Nils-Eric Johansson. Gefle kan ställa starkaste elvan till start men AIK kommer säkerligen ha mycket boll här. Det gör inte Gefle så mycket, då man inte har några problem med att vara utan boll under längre stunder. Med giftiga Bangura anfallarna på topp så kommer dom ta hem det här då Gefle satsar på 1 poäng.

Duisburg - Schalke = 2
Cupfinal mellan Duisburg som hamnade på 8e plats i andra ligan i Tyskland. Schalke 04 som inte hade någon lyckad säsong i ligan men nådde semifinal i champions leauge och spelar nu final i cupen. Detta är klasskillnad rakt igenom och Schalkes chans att rädda säsongen!

Motherwell - Celtic = 2
Motherwell sluta 6:a i serien och anses va en helt okej placering. Celtic kom 2:a, en poäng bakom serievinnarna Rangers. Extra surt för Celtic fansen... Nu kräver fansen en vinst idag i denna cupfinal så de kan ta hem en titel från säsongen. Celtic mötte senast Motherwell och krossade dom med 4-0 

____________________________________________________________________________________________

Imorn äre sista omgången för Engelska ligan och jag spelar även match imorn men jag hinner nog komma med lite drag!




STYRKA!




Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!