Slutspurt i ligorna

Allmänt | 2011-05-07 | 13:33:24 Kommentera här! » 0 st

Tbx igen efter ett litet kortare uppehåll med ont om spel i två dagar. Idag finns det mycket gobitar och jag har skrivt ner flera matcher när jag synade vad som fanns där ute hos spelbolagen men nu gäller det att kolla hur tabellen ser ut och veta om laget har nåt att spela för! Tycker det finns många fällor...
___________________________________________________________________________________________


Intressanta spel för dagen:

Wycombe
- Southend = 1 (1.60)
Wycombe bestämmer sitt öde själv, vinst och direktplatsen upp är deras. Vann senast borta mot Bury och ser ut att va bra motiverade. Southend har börjat bygga om och planera för nästa år och det är redan nu bestämt att fem spelare får inte förlängt kontrakt, andra är oklara. Tror dem inte lagt allt för mycket fokus på denna match.

St. Pauli - Bayern = 2 (1.22)
Bayern spelade ut Schalke senast och har nu tredjeplatsen som innebär kval till Chamopions League. Men Hannover är bara två poäng efter och dom kan inte slappna av än. Pauli ligger i botten och har gett upp och har ingen chans att hålla sig kvar. Det här vinner bayern!

Sevilla - Madrid = 2 (2.00)
Tre möten under säsongen har gett tre Real-vinster och målsnåla tillställningar när dehär två lagen drabbats samman. Nu riskerar Sevilla att inte ha med 4st av deras 5 främsta målskyttar. (Skador Ivan Rakitic (fot), Martin Cáceres, Jesús Navas, Alexis, Sergio Sánchez. | Tveksamma Frédéric Kanouté, Diego Perotti) Madrid däremot har inga nya skador men carvalho och di maria avstängda. Dom har så stor trupp och dom avstängda spelarna kan enkelt ersättas med Kaka, Özil eller Pedro Leon samt Albiol eller Garay. Ronaldo jagar också Messi i skytteliga striden och ligger nu två mål efter. Till 2.00 spelar Jag dom iallafall. 

Swansea - Sheff. Uni = 1 (1.45)
Swansea spelar om vilken placering dem ska hamna på (3-4-5) som kan ha stor betydelse då dem kommer kvala upp till Premeur League. Sheff united kommer åka ur och har inget satt spela för. Swansea är hemma och vill säkerligen avsluta snyggt också. Allt pekar på Swansea tar 3 poäng ikväll.

Crystal P - Nottingham = 2 (1.90)
Nottingham har vunnit tre raka, målrika matcher. Ligger på sista plasten som innebär kval och måste ta minst 1 poäng ikväll för att va säkra behålla placeringen annars får dom förlita sig på målskillnad. Den risken tar dom inte utan tar sin fjärde raka seger och sätter plattan i mattan i denna match.

Queens - Leeds = 2 (3.80)
En skrällmatch som jag hittat... Leeds är det laget som kan stjäla sjätteplaceringen ifrån Nottingham. Men då krävs tre poäng borta mot redan klara Queens. Det som ändå kan få mig att tvivla är att Queens är hemma och vill avsluta snyggt inför fansen och fira ikväll med liga vinsten. Men jag tycker ändå att oddset är för högt på ett kämpande Leeds som brukar göra mycket mål! En liten slant äre värt tycker jag.
____________________________________________________________________________________________

Finns många fler bra spel men gick inte skriva alla idag för det hade tagit över all tid...



STYRKA!

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!