Pekingdags igen

Allmänt | 2011-04-30 | 13:38:14 Kommentera här! » 2 st

Då var det lördag igen, och dags för Norrköping att ta emot Mjällby här hemma på Nya Parken.
________________________________________________________________________________________________


Intressanta spel för dagen:

Hannover - Gladbach = 1 (1.75)
Bayerns poängtapp innebär att Hannover ligger kvar på tredje platsen i tabellen, som ger en kvalplats till Champions League. Hemma på AWD-Arena är Hannover oerhört starka, samtidigt gäller det att ha respekt för ett Mönchengladbach som slåss för sin existens. Värt att notera är att det är på hemmaplan som segrarna har kommit för Gladbach. På resande fot har laget inte vunnit på tre månader. Hannover måste försvara sin tredjeplats och ett bottenlag ska inte kunna rubba ett toppenlag tycker man.

Hoffenheim - Stuttgart = 2 (2.50)
Hoffenheim har inget att spela för och kan som bäst sluta sjua i tabellen. Stuttgart tog ett stort steg närmare nytt kontrakt efter den fina 3-0 segern hemma mot Hamburg i förra omgången. Vinsten var lagets andra på rad och skillnaden på Motivation i matcher avgör såhär på slutet, Nu behövs det bara en seger till på de tre sista omgångarna för att säkra kontraktet och det kommer Stuttgart att lyckas med. Skönt att ha kontraktet säkrat snabbt så vinst idag så reserverna kan få känna lite på bollen.

Köln - Leverkusen = 2 (1.80)
Köln har 18 insläppta mål på de fem senaste matcherna, de har också bara ett fåtal poäng ner till bottenträsket. Bayer Leverkusen plockade in tre poäng mot Dortmund förra helgen. Med nio poäng kvar att spela om så skiljer det bara fem poäng mellan klubbarna. Leverkusen måste plocka fullpott i de återstående matcherna om de ska ha någon chans på det tyska guldet. Det här tror jag också kan bli en målrik match så över 2 mål känns som ett vettigt odds när det är två lag som måste satsa. DAGENS BÄSTA SPEL! (2)

Nottingham - Scuntorph = 1 (1.28)
Nottinghamn ligger sexa i tabellen och har sista kvalplatsen upp till Premier League. Det är flera lag som jagar Nottingham och det är inget annat än tre poäng som räknas i den här matchen. Scunthorpe kommer bli degraderade till League 1 nästa säsong och har inget att spela för och humöret kan inte va på topp. Det här vinner Nottingham lätt. Ett väldigt säkert spel för dagen!

Cesena - Inter = 2 (1.75)
Cesena har vunnit två matcher men det har varit mot Bari respektive Bologna som inte är vidare topplag. Nu möter dom ett lag i toppen som försvarar andra platsen och sätter lite press på milan även om guldet är säkrat för dom i princip. För ett lag som ligger i toppen att ge så bra odds mot nykomligen i Serie A som ligger i botten, känns spelvärt tycker jag iallafall.

Sociedad - Barca = 2 (1.40)
Barcelona kommer med i princip samma trupp som till CL tidigare i veckan. Barca kommer säkerligen vinna ligan men kan inte slappna av redan för det nu, för dom måste fortfarande prestera med 5 matcher kvar vilket innebär 15 poäng att spela om. Barelona är ju ett lag av klass utan dess like och med gott humör efter 2-0 vinsten mot madrid så kommer dom nog kunna vinna den här matchen utan problem, Sociedad saknar också Joseba Llorente (rygg), De La Bella (baksida lår).

Madrid - Zaragoza = 1 (1.30)
Inför den tokviktiga returen på Camp Nou på tisdag väljer José Mourinho att helt lämna fem ordinarie spelare utanför truppen (Ronaldo, Xabi Alonso, Diarra, Albiol och Pedro León
). Skadeläget är annars detsamma som tidigare. Zaragoxa ligger i bottenstriden där det är väldigt jämnt mellan många lag och 3 poäng är viktiga. Försöker dom gå för tre poäng vinner madrid alla dagar i veckan. Kontringspel det kan Mourinho och madrid och med den bänken dom har finns det goda ersättare som är hungriga att visa vad dem kan.

______________________________________________________________________________________________

                                                                 Norrköping - Mjällby

Norrköping har med fyra segrar på de fem första matcherna tagit sig upp på en andraplats. Överasskande för mig? Nej faktiskt inte då jag tror dem kommer hamna på övre halvan men vi har ju hittils inte mött dom starkaste lagen som Elfsborg, Helsingborg, AIK mm. Så man ska inte tro på dom alltför mycket än, dom har kvar att visa. Norrköpping har matchat hårt senast och det har kommit ikapp dom under veckan, detta skadeläge kom dom ut med igår i NT ''småskadade spelare såsom Abbas Hassan (ljumske/höft), Astrit Ajdarevic (höft), Bobbie Friberg da Cruz (knä), Gunnar Thorvaldsson (sliten) och Christoffer Nyman (lår)''. Målvakten kommer säkerligen bytas till Westberg som är en klart god ersättare så ingen större förlust där. Mjällby som är ett tråkigt lag som spelar snålt med bra försvarspel men har sina bästa stunder på hemmaplan, vet jag inte hur dom ska tackla denna situation. Faktum är ju att när norrköping senast mötte ett lag som inte vill 'spela fotboll' (Gefle) så gick det ju väldigt dåligt och förlust med 2-0. Men jag tror iallafall som Janne med 1-0 till norrköping! Ingen rolig match att förvänta dock, tufft spel med bra försvarspel och lite mål.




STYRKA!

 


Kommentarer
- Skrivet av: Leif

Idag håller jag på ditt norrköping, storlaget när jag var ung

2011-04-30 @ 15:31:22
- Skrivet av: zech

Gifitgt spela madrid och barca som har viktig retur match

2011-04-30 @ 17:52:29

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!