El classico a Chamipons league

Allmänt | 2011-04-27 | 16:49:00 Kommentera här! » 1 st

United var stabila som de alltid är och målen kom till slut i andra halvlek. Blir ruggigt svårt för schalke att ens göra två mål borta i manchester. Här går united vidare med säkerhet.
____________________________________________________________________________________________



Dagens intressanta spel:
 


Lyon - Montpellier = 1 (1.40)
Lyon är lite som Man City och jag gillar verkligen inte att spela på dom för båda två är fruktasvärt ojämna. Nu förlora Montpellier sin enda titelchans i cupfinalen mot Marseille. Dom satsade stenhårt på den med bästa elva men gick därifrån med 1-0 i baken... Måste vara lite uppgiven stämning i laget medans Lyon har fortfarande chans på Guld men då måste segrarna komma här.

Marseille - Nice = 1 (1.35)
Marseille övertar serieledningen över Lille om de lyckas ta tre poäng ikväll. De vann nyligen guld i franska ligacupen och moralen måste ju va på topp. Nice däremot förlora mot Lille i franska cupen och jag gissar dom gjorde full satsning för att få den titeln. Kan vara nedstämt nu och har inget att spela för direkt.

Marseille: Spelare borta, Mbia och Remy

Nice: Spelar borta, Diakite

Jag spelar faktiskt en dubbel på dom här två, hos Nordic bet.


                                                 Real madrid - Barcelona

Real Madrid kommer till semifinalen med ett litet psykologiskt övertag efter att ha vunnit finalen i Copa del Rey på övertid. José Mourinho väntas här ställa upp laget relativt likadant som då och i det första av fyra möten med Barcelona, minus Khedira och Carvalho som saknas.

Pep Guardiola å sin sida säger inför matchen att han inte kommer ändra på någonting i Barcas spel, man kommer vara helt trogna filosofin. Man har dock stora problem med vänsterbacken - där alla tre vanligtvis ordinarie är borta med skador (Adriano, Abidal, Maxwell). Det är ännu inte klart hur Guardiola kommer lösa det, men han har fått kapten Puyol helt redo.

Svår match och jag satt och fundera på ifall man skulle göra ett Europatips för kvällen och då tyckte jag 1X skulle va bäst på denna match. Jag tror Madrid skakat om barcelona lite så deras självförtroende sjunkit medans Katalanernas har vuxit och vet att barca är inte omöjliga.

____________________________________________________________________________________________



STYRKA! 


Kommentarer
- Skrivet av: Dreamon

Tackar tackar

2011-04-27 @ 17:08:54

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!