Långfredagens LÅNGEN-drag

Allmänt | 2011-04-22 | 14:29:26 Kommentera här! » 1 st

Igår gick det helt okej, var förvarnad om Gelfes skador så spela lungt där. I andra matchen så var Hannover överlägsna och till det bra oddset gick jag iallfall plus igår.
_____________________________________________________________________________________

Intressanta spel för dagen:

Helsingborg
- Syrianska = 1 (1.33)
Syrianska har bara tagit 1 poäng hittils och blev utbuade av sin egna publik senast då dem förlora med 1-5 mot Häcken. Helsingborg har vunnit alla sina och är Sveriges United. Dom spelar inte så jättebra men dom tar sina poäng. Har Alexander Gernt på topp men har meriterande Erik Edman borta pågrund av skada. Men på hemmaplan måste Helsingborg vinna om de ska strida om guldet. Syrianska kommer ligga nånstans i botten.

Leeds - Reading = Över 2 mål (1.65)
Viktig match för båda lagen... Reading har gått som en kanonkula rakt upp i tabellen. Dem har vunnit 8 raka i bara LIGAN! Sjukt imponerande. Leeds är sånt lag som sprattlar till ibland och går jättebra för, andra stunder kan dom spela så dåligt och förlora mot vem som helst. Men en sak är klar, Leeds gör alltid målrika matcher och idag blire Hawaii fotboll på planen med massa mål tror jag. Jag spelar en slant!
_____________________________________________________________________________________ 


STYRKA!

Kommentarer
- Skrivet av: leif

Twente vinner säker ikväll, befäster sin serieledning

2011-04-22 @ 15:34:09

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!