Em-Kval

Allmänt | 2011-06-03 | 18:06:26 Kommentera här! » 0 st

Dags för sverige att spela en oerhört viktig match mot moldavien ikväll och måste ta tre poäng om de ska haka på Holland som redan blir svårt...
_______________________________________________________________________________________________


Dagens spel:


Österike - Tyskland = 2 (1.35)
Tyskland är en maskin som alltid haft ett bra landslag. Löw har lyckats oerhört bra med laget och har 5 raka vinster i sin grupp. Spelade landskamp nyss mot Urugay som absolut inte är några dåliga motståndare, båda lagen ställde upp med bästa lag och matchen slutade 2-1 till Tysklands favör. Österike är inget blåbär-lag så att säga men dom saknar mycket spelare och räcker inte till mot tyskarnas fram-marsch!
* Kommer även spela Handicap 1-0, med Tyskland som vinnare, då jag är övertygad att dom sätter ett par mål med Kloose på topp! Till fina 2.00!

Vitryssland - Frankrike = 2 (1.53)
Vitryssland vann överasskande nog med 1-0 mot Frankrike i öppningsmatchen i Paris i gruppen. Sedan dess har det dock dalat och har förlorat de 3 senaste matcherna. Frankrike leder sin grupp där vitryssland är tvåa och kan nu ta ett försprång i och med en trepoängare. Vitryssland saknar också tongivande spelare ikväll.


____________________________________________________________________________________


                                                            Moldavien - Sverige

Sverige möter idag Moldavien borta och Holland fick bekymmer när de var här och fick endast 1-0 med sig.
Alexandr Suvorov gjorde mål i bortamötet, han lär spela från start igen.
Båda med svenskkoppling, Petru Racu (Norrköping) och Igor Armas (tidigare Hammarby) var med i startelvan och bör få fortsatt förtroende.

Sverige spelar utan Zlatan Ibrahimovic på topp och det gör att en trolig offensiv kvartett heter
Sebastian Larsson, Ola Toivonen och Emir Bajrami bakom Johan Elmander längst fram. Anders Svensson
kommer att spela djupt ner på mittfältet strax framför Kim Källström som också borde få möjlighet att kliva fram då och då.  Olof Mellberg är tillbaka i mittförsvaret tillsammans med Daniel Majstorovic.

Skador: Marcus Berg, Rasmus Elm, Zlatan Ibrahimovic
Bästa målskytt: Andreas Granqvist, Zlatan Ibrahimovic, Pontus Wernbloom 2
Truppen: Andreas Isaksson, Johan Wiland, Pär Hansson; Pierre Bengtsson, Andreas Granqvist, Mikael Lustig, Daniel Majstorovic, Olof Mellberg, Jonas Olsson, Oscar Wendt; Emir Bajrami, Kim Källström, Sebastian Larsson, Anders Svensson, Pontus Wernbloom, Christian Wilhelmsson; Johan Elmander, Tobias Hysén, Ola Toivonen.
Trolig startelva: Andreas Isaksson - Mikael Lustig, Olof Mellberg, Daniel Majstorovic, Oscar Wendt - Anders Svensson, Kim Källström - Sebastian Larsson, Ola Toivonen, Emir Bajrami - Johan Elmander.


- Känns tråkigt att Zlatan inte kommer till spel då även om han inte gör nån kanon match så drar han alltid på sig folk och uppmärksamhet och kan blixtra till i matcher.
 Jag vågar inte spela det tråkiga oddset på 1.45, utan kommer nog spela på under 2,5 mål eller 3,5.
Med andra ord kommer jag leta efter odds som innebär lite mål i matchen, jag tippar 1 eller 2-0 SVERIGE 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




STYRKA


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!