Nationaldagen

Allmänt | 2011-06-06 | 14:38:12 Kommentera här! » 0 st

Båda spelen satt senast och det kändes som två bra odds. Idag är sista dagen på denna långhelg man haft och satan vad skönt det har varit. Idag är det national-dagen också så får väl sjunga ett par rader ur 'Du gamla du fria', i duschen senare.
___________________________________________________________________________________________


                                                     
                                                                       Silly Season



* Tyska tidningen Bild uppger att det är klart att Kloose från Bayern går till Valencia

-------

* Gazzetta dello Sport uppger att Marco Materazzi har bestämt sig för att lämna Inter. Enligt uppgifter ska försvararen avsluta sin karriär med ett år i Queen Park Rangers eller USA.
Sedan sägs han ta en ledarroll i Inter.

-------

* Sunderland ville ha 18 miljoner pund för sitt stjärnskott Henderson, men nu uppger Daily Mirror att Kenny Dalglish erbjuder 18,5 för honom.
Att Liverpool dessutom tänker fyrdubbla Hendersons lön till minst 60 000 pund i veckan gör att affären känns som klappad och klar. Vi får väl se. Manchester United uppges i alla fall, enligt Daily Mail, ha gett upp hoppet om honom.

-------

* Silly seasons kanske hetaste spelare är återigen Cesc Fabregas. Chelsea, Inter, Manchester City, Barcelona och Real Madrid uppges alla jaga Arsenals mittfältsmotor.
Nu säger lagkamraten Andrej Arsjavin att han tror att spanjoren lämnar London.

– Fabregas gav små presenter till varje spelare (efter säsongen) och jag frågade honom ”vad är det här, en avskedspresent?”. Han svarade inte. Det sägs att det finns något bakom den tystnaden, säger ryssen till Daily Star.

-------

* Andrea Pirlo har skrivit på för Juventus och nu uppmanar han klubben att handla mer.
- Guiseppe Rossi vore en underbar värvning, säger mittfältaren.
När italienska landslaget samlades deklarerade Pirlo, som just anslutit till Juve från Milan, att de svartvita måste köpa in världsklasslirare för att kunna utmana Inter och Milan.

- Det vore fantastiskt att se Rossi i Juventus. Han är en strålande spelare som utvecklats mycket de senaste åren, säger Pirlo.

-------

* Neuer har just gjort klart med en flytt till Bayern München, och då behöver Schalke 04 få in en ersättare. På sina håll snackas det om att Lehmann, 41, skulle vara på väg i en spektakulär comeback.
Men den idén vore dålig, tycker Manuel Neuer.

- Jag tror inte att det skulle fungera, det måste jag vara ärlig med att säga, säger Neuer.

Redan för två år sedan slutade Lehmann med fotboll, men återupptog plötsligt karriären tidigare den här säsongen, hos sitt gamla lag Arsenal, som då var hårt skadedrabbat.

____________________________________________________________________________________________


Det var det hetaste enligt mig och kommentra gärna egna spekulationer och funderingar om övergångsryktena.

För övrigt vill jag bara meddela att bloggen precis passerade 10 000 visningar sen starten, tack till alla trogna läsare.





STYRKA 


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!