Nära

Allmänt | 2011-09-21 | 18:36:16 Kommentera här! » 0 st

Newcaste tog ledningen två gånger om igår men turen var inte på min sida och nottingham kom tbx två ggr om. Såg en förjäkligt dålig match av Inter igår men en otroligt (föga förvånade) insats av M United mot Leeds. Man U fortsätter imponera denna början av säsongen och även om matchen igår var svängig (jättekul att kolla på) så hade dom endå kontroll och effektiviteten i anfallet som Leeds sakna. Inter däremot kan ja inte säga nåt positivt om faktiskt, deras insats var inte ens betyg 1 och deras nya formation 3-4-3 verkar inte alls funka.
___________________________________________________________________________________________________



DAGENS SPEL:




Caen - Lyon = 2 (2.00)
Lyon har börjat säsongen bra och slog senast starka Marseille på hemmaplan. Caen är nykomligar och har börjat helt okej men har på senaste 4 matcherna fått med sig 3 förluster och en oavgjord. Tycker Lyon ska ha en bra chans och oddset två ggr pengarna på ett lag som vanligtvis vinner mot nykomlingarna utan att tveka så känner jag att det är värt en titt.


Chievo - Napoli = 2 (2.20)
Chievo gjorde det bra förra säsongen men ska inte räcka till om min följande teori är korrekt. Napoli håller väldigt hög klass än vad man tror, slog Milan senast som visserligen inte höll sin allra högsta kvalité, men lyckades kryssa mot Man C som Harry Rednapp kommenterade som,
- världens bästa lag, efter storförlusten för hans Tottenham. Cavani är igång med hattrick senast och 2.20 är i mina ögon nåt man spelar alla dagar i veckan då. Tror det kan bli målsnålt, Napoli startar med samma elva som mot milan.


Juventus - Bologna = 1 (1.38)
Juventus har börjat mycket bra även spelmässigt och resultat. Bologna som med kniven mot strupen klara sig kvar förra säsongen har förlorat båda sina matcher i början på ligainledningen. I Italien tycker jag hemmaplan spelar stor roll och ska inte kunna störa Seria A:s formstarkaste lag enligt mig.


Man C - Birmingham = 1 (1.27)
Man C har bred trupp och även ifall dem inte satsar fullt på denna cup så kan dom mönstra en bra elva. Väljer nog att avvakta lite för att se att det finns lite erfarenhet i laget men har en liten gissning att Mancini gärna skulle vilja ta hem Trippeln i år och då kan han inte kommer med alltför många yngre oerfarna talanger.

_______________________________________________________________________________________________


STYRKA

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!