EL

Allmänt | 2011-09-29 | 18:09:56 Kommentera här! » 0 st

Måste blivit nåt fel för topptipset jag la in igår och skrev om har tydligen inte kommit upp. Viserligen blev de ingen stor utdelning men är alltid kul att få in det ändå. Inga föväntade skrällar fick ja in utan favoritbetonat tyvärr

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



__________________________________________________________________________________________________

Idag har jag hittat mycket intressant så beslöt mig för att lägga upp alltihop ose hur det ska gå.


Dagens spel:



Braga - Club B = 1 (1.60)
Fjolårets finalister har börjat kanon i ligan och övertygade senast på borta plan med vinst över Birmingham med 1-3. Club B är storlaget i sin liga och har för det mesta inte nån konkurens men möter idag ett väl så mycket bättre lag. Tror Hemmaplan avgör och att Braga har form och i grunden bättre lag.


Celtic - Udinese = 2 (3.20)
Celtic är bra i ligan men räcker inte till i Europa i min mening. Kom in som joker då dem fick en plats av ett annat lag som inte hade ekonomin till det och blev diskade. Udinese med Di Natale på topp är sylvassa men blandar och ger mycket. Har ofta undrat varför ingen köper Di Natale som öser in mål trots att han inte har några världsklass kamrater som kan leverera till han. Kommer iaf klara minst kryss idag och handicap spelet 0-1 känns allra säkrast men har god chans att vinna också trots bortaplan.

Maribor - Birmingham = 2 (3.40)
Birmingham hade Zigic tillbaka senast och mönstrade en stark elva förra EL-mötet då dem förlora mot fjolårets finalister Braga. Inte så mycket att orda om men kommer dom med samma elva ska dom defentivt satsa på 3 poäng idag vilket jag tror dom gör till väldigt bra odds.

Metalist - Alkmaar = 2 (3.55)
Svensklaget Alkmaar med stekhete svensken Rasmus Elm går som tåget och radar upp segrar. Är med i toppen i ligan och vann mot talangfulla Feynoord senast. Metalist är som så många andra lag, ganska överlägset i sin liga och möter inte ofta hårt motstånd. Handicap 0-1 känns allra säkrast men 3.55 på vinst är svårt att låta bli. Kom igen Elm!


Schalke - Mac H = 1 (1.30)
Schalke har nyss bytt tränare inför denna match men har innan dess imponerat stort i vissa matcher. Raul är osäker till start men annars bara Uche som defenitivt är borta. Mac H har rapporterat att största fokus läggs på ligan men så vidare sämre elva hade de inte förra EL matchen. Vill gärna spela den men är osäker efter tränarbytet och det låga oddset.

Twente - Wisla Krakow = 1 (1.37)
Emir Bajramis Twente ligger tvåa efter Ajax i ligan och har vunnit med tennissiffrorna 8-1 och 7-0 två senast matcherna. Är ett riktigt bra lag och kommer va med och strida om guldet i ligan. Wisla K förlora senast mot Danska Odense på hemmaplan med 3-1. Visar bara att i sin liga är de kungar och herre på täppan. Men ute i Europa räcker dom inte till. Twente ska ta 3 poäng idag.


Helsingborg - Elfsborg = 2 (3.50)
Helsingborg vann guldet i Allsvenskan och nu slås Elfsborg med Aik om andraplatsen. Möttes för lite över en vecka sen och där tog Elfsborg segern på borta plan med 2-3. Nu har Helsingborg stora offensiva avbräck och saknar Erik Sundin, Sörum med flera och har endast Santos som frisk Forward. Elfsborg saknar endast Lasse Nilsson men kan ställa bästa elva på planen förutom han. Tycker oddset är fel att Helsingborg är favoriter för har säkert blivit ett och annat firande även om dom är sugna på dubbeln så tror ja Elfsborg är revansh suget och tar vara på tillfället och vinner idag.


___________________________________________________________________________________________________




STYRKA

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!