Vilket tidigt stormöte

Allmänt | 2011-10-15 | 13:18:44 Kommentera här! » 0 st

Skönt med ligorna igång igen och pulsen har sjunkit nästan ner till normal nivå sen Holland-matchen. Jag kommer va lite försiktig nu i början efter uppehållet från klubblagen och vänta in lagen så jag ser vilka som hittar tillbaks till formen snabbt. Bra tid att spela skrällar då ist.
_________________________________________________________________________________________________

                                         

                                                    Liverpool - Man U

Liverpool vann det prestigefyllda derbyt mot Everton och därmed har laget i allra högsta grad häng på toppen.
Viktige kaptenen Steven Gerrard uppges vara redo för sitt första framträdande på ett halvår och därmed har manager Kenny Dalglish inte något namn på skadelistan.
Kan alltså mönstra bästa möjliga startelva och hemma på Anfield Road har man besegrat Manchester United de senaste tre säsongerna. Håller trenden i sig?

Manchester United toppar ligan, men laget har tappat i form efter sin hysteriska säsongsinledning.
Senast besegrades visserligen Norwich, men den segern får betecknas som ytterst tursam och spelmässigt såg det långa stunder väldigt krampaktigt ut.
Kan glädja sig åt att ha både Nemjana Vidic, som inte spelat sedan premiären mot WBA, samt Chris Smalling tillbaka efter skador.
Saknas fortfarande gör dock Tom Cleverley och Rafael Da Silva

                                                                      ---

Denna match handlar om två lag som har mött varandra inte mindre än 156 gånger, sedan klubbarna bildades. United har en viss fördel av statistiken då de har vunnit 60 matcher, Liverpool har kämpat till sig 53 segrar samt 43 har slutat med en pinne vardera för lagen.
Siffrorna talar däremot United när det handlar om matcher på Anfield då statistiken är som följer [ 38 - 18 - 22 ] i favör till Liverpool.

Jag kommer iaf sitta och njuta av matchen för känns oerhört svår att peka ut nåt odds på förhand. Blir att sitta med datorn i knät och kolla in live-betten...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


DAGENS SPEL:



Napoli - Parma = 1 (1.50)
Napoli har ett tufft möte senare i veckan mot Bayern och senast när dem hade CL-möte i veckan så vilade dom flera ordinarie mot Chievo och slutade med att de förlorade. Nu tror jag dem har lärt sig sin läxa och tränaren har gått ut o sagt att han vill starta med bästa elvan. Parma blandar och ger och har en Giovinco som leder skytteligan på 5 mål. Men så tuffa motståndare som Napoli redan slagit och i kraft av hemmaplan ska dom fixa det här så länge inte tränaren sätter sina bästa spelare på bänken från start igen...


Lyon - Nancy = 1 (1.35)
Lyon förlorade senast rättvisst mot storsatsande PSG med 2-0. Har nu till denna match den svenska spelaren Källström avstängd samt Lovren efter för många gula kort. Men tillbaka efter skador är duktiga spelare som Cris, Ederson och Gourcuff. Kommer bli lite ändringar i startelvan då alla tre säkerligen kommer ta en startplats. Nancy har inför säsongen blivit av med sin tränare som stod vid dem i 9 år. Med hans bortgång kom också flera viktiga spelare och att dem nu ligger sist förvånar inte många experter.



Ajax - Alkmaar = 2 (4.40)
Här tycker jag Ajax är allt för stora favoriter och Alkmaar har alldeles för högt odds på sig. Alkmaar leder ju faktiskt ligan och har storform medans Ajax har vacklat lite på slutet och tappat formen de hade i början. Jag testar iaf en slant på vinst för Alkmaar samt handicap 0-1 till (2.10).


Schalke - Kaiserslautern = 1 (1.50)
Schalke har sedan chockförlusten av tränare ändå fortsatt bra med Stevens som tog över. Viserligen har de mött lag som inte är av högre klass (Hamburg, Haifa) men efter att ha läst lite artiklar så verkar stämningen i laget nu vara på topp igen och till den här matchen saknas endast Atsuto Uchida för Schalke. Kommer vara ett lag som krigar i toppen och känns riktigt bra att spela ett lag som det är så mycket positivt om.

_____________________________________________________________________________________________________



STYRKA



Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!