Ointressant sista omgång i Allsvenskan

Allmänt | 2011-10-23 | 13:18:59 Kommentera här! » 0 st

Inget att spela för längre i allsvenskan och oerhört skönt att Norrköping klarade nytt kontrakt förra omgången. Just nu gluttar ja lite på Lecce - Milan matchen där Lecce tog ledningen tidigt och har stort tryck på Milan och massvis med chanser nu i inledningen. Zlatan ser seg ut hittils.
_______________________________________________________________________________________________



DAGENS SPEL:




Udinese - Novara = 1 (1.50)
Udinese ser ut att klara sig lika bra som förra säsongen och håller sig på Europa plats i tabellen. Novara som gått rakt igenom två serier till Serie A har iaf börjat hygsat. Överasskade och slog Inter för 4 omgångar senast och sedan dess haft blandade resultat.  Lite orande att Udinise spelade EL i veckan men så kolla jag laguppställning och det visa sig dom satte kraftfulla spelare som Isla, Di natale med andra på bänken. Det gör att jag tror dom satsar hårdare på ligan och forsätter med 3 raka segrar på hemmaplan.




Leverkusen - Schalke = Över 2 mål (1.75)
Två lag som ofta har målrika matcher, vass offensiv båda två. Schalkes första målvakt är korsbandsskadad och en ny målvakt Hildebrandt som haft en mindre lyckad tid bakom sig förväntas ställa sig mellan stolparna.




Queens - Chelsea =2 (1.38)
Chelsea ser ut att ha hittat formen och Mata är strålande och har verkligen bidragit till lagets framgång denna säsong. Nykomligen Queens är hittils en ganska mediokert Premier league lag och får betyget godkänt. Torres, Ramires saknas till denna match vilket är tunga avbräck, men när man har ersättare som Mikel och Drogba så är det inte lika jobbiga nyheter längre.
Trolig startelva; Cech – Bosingwa, Ivanovic, Terry, A.Cole – Meireles, Mikel, Lampard – Anelka, Drogba, Mata



Två svenska chansningar


Häcken - Kalmar = 1 (1.85)
3 anledningar till varför Häcken vill vinna: 1. De vill avsluta snyggt på hemmaplan. 2. De kan klättra en placering i tabellen. 3. I och med vinst säkrar de titeln som bäst i Göteborg 2011.



Mjällby - Halmstad = 1 (1.50)
Halmstad har inte alls platsat i årets Allsvenska och Mjällby har visat jättefin form senaste matcherna. Vinner med 1,2-0 på hemmaplanen.


_____________________________________________________________________________________________________




STYRKA


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!