Ödesmatcher

Allmänt | 2011-10-18 | 18:38:03 Kommentera här! » 0 st

Många viktiga matcher idag för lag som CSKA, City, United som måste ta en tre poängare för att hänga på toppen, något jag tror alla tre lyckas med. En riktigt intressant match ikväll är opålitiga Napoli mot formstarka Bayern Munchen. Skulle vilja säga att det blir målsnålt men Napoli är så ojämna att man vet inte riktigt vilken form de kommer va i för dagen. Får se om jag väljer se den matchen eller mitt Madrid.
______________________________________________________________________________________________________




DAGENS SPEL:





Man C - Villareal = 1 (1.40)
Villareal visar ingen alls form och saknar tekniska anfallaren Nilmar. Man C kommer säkerligen inte starta med Aguero men han kan finnas med på bänken, då han ådrog sig en skada under landslagsuppehållet. City måste ta en tre-poängare i CL's tuffaste grupp och Mancini har sagt att de satsar på 3 poäng ikväll!



Otelul - Man U = 2 (1.20)
Tråkigt odds men är ett bra trippelvirke i brist på matcher. Otelul har gjort det bra men haft mycket flyt också då senaste matchen slutade i underkant 0-1 till Benfica som hade mängder av chanser. Har börjar sin inhemska liga dåligt med bara en vinst på 8 matcher. Man U har tappat lite av formen de hade för 3 veckor sen och spelade 1-1 mot Liverpool i en ganska händelselös match senast. Vilade många vanliga startspelare, Rooney, Andersson, Nani med flera. 3 poäng är ytterst viktigt ikväll efter endast 2 poäng i gruppen, och det tror jag sir alex har en formel för att fixa.



Leeds - Coventry = 1 (1.72)
Leeds har verkligen kommit igång och vann senast på bortaplan med 3-0. Fick då sin förstemålvakt skadad och det är möjligt att han vilar ikväll och andremålvakten som hoppa in får starta sin första match för säsongen. Coventry har även dem målvaktsproblem och ingen vidare form och mycket svaga på borta plan. Bästa oddset och spelet ikväll om inte nån bättre på Livebet dyker upp.

_____________________________________________________________________________________________________




STYRKA


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!