Ny dag, nya tag

Allmänt | 2011-10-02 | 13:18:45 Kommentera här! » 1 st

Helgen är över så jäkla fort och snart är det måndag igen... Idag är mitt härliga Norrköping på motståndarplan och ska försöka ta poäng mot Svenska Mästarna helsingborg. Men vilket bättre tillfälle att möta dom nu när guldet är klart och dem spelade Cup möte för 3 dagar sen. Det kan hjälpa oss något iaf och vi behöver poäng.
________________________________________________________________________________________________



DAGENS SPEL:



Bolton - Chelsea = 2 (1.50)
Chelsea hade chans på mycket i veckan i CL mot Valencia- Men tack vare stor spel av deras målvakt blev det endast 1 mål för det blåa. Skadelistan ser ljus ut och endast Essien och Hilario saknas idag medans Bolton har sämst form i ligan och saknar deras bästa målskytt Kranjar med flera. Boas har fått igång sitt Chelsea och blir bara bättre och bättre, idag tar dom tre poäng. 0-2!


Udinese - Bologna = 1 (1.50)
Udinese lämnade Di natale hemma senast i matchen mot Celtic vilket förklarar 1-1 resultatet enligt mig. Utan Di Natale har dom inte det där sylvassa framme som kan avgöra matcher på egen hand men idag ska han va tillbaks och mot Bologa som inte har nån vidare form ska inte ha så mycket att sätta emot obesegrade Udinese på hemmaplan. Att spela Di natale som målskytt är alltid ett bra spel när Udinese har match.


Häcken - Trelleborg = 1 (1.55)
Häcken kämpar om att få komma ut i Europa och har häng på Elfsborg och Aik även om det kommer bli tufft. Trelleborg har bara dalat och dalat i tabellen och jag ser ingen möjlighet hur dem ska klara sig kvar. Måste gå för seger här och då tror jag Häcken kontrar om dom och tar tre viktiga poäng till slutstriden.


Sp. Gijon - Barcelona = 2 (1.15)
Ny skada på Fabregas men tillbaks är åtminstonde backparet Puyol och Piqué på allvar. Iniesta tränade med laget igår och kommer säkerligen med på bänken iallafall. Gijon är sämst i ligan och ligger sist med 9 insläppta mål. Sista matchen innan 2 veckors uppehåll med landslag så finns inget att hålla igen utan bästa elva kommer starta. Jag spelar handicap 1-0 med vinst för Barca till (1.45), funkar även spela 2-0 handicap'et.


______________________________________________________________________________________________




STYRKA


Kommentarer
- Skrivet av: Anonym

Tjena!



Tack för dina tips, kör hårt!

2011-10-03 @ 11:15:17

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!