Malmö, vinna eller försvinna.

Allmänt | 2011-10-20 | 18:42:30 Kommentera här! » 0 st

Viktig match idag för svenska hoppet Malmö som är i pirincip tvungna att vinna ikväll om de ska ha nån chans att sno åt sig topp 2 placeringarna. Igår var jag ju helt rätt ute i Arsenal matchen med få mål och nära till kryss, roligt med rätt tankar.
_______________________________________________________________________________________________________


DAGENS SPEL:




Larnaca - Schalke = 2 (1.65)
Förstemålvakten borta för Schalke men inte ska det va allt för avgörande. Schalke kommer med bästa truppen och satsar på cupen, förmodas starta: Schober - Höwedes, Papadopoulos, Metzelder, Fuchs - Jones, Holtby - Farfan, Raúl, Jurado - Huntelaar. Vilket är en stark trupp mot ett lag som okända Larnaca. Går för vinst ikväll!



Maribor - Braga = 2 (1.85)
Finalisten från förra året Braga möter fjärdeplacerade Maribor med två raka förluster och 4 mål insläppta. Braga har bra facit 3 senaste matcherna och ska skilja mycket mellan dessa lag. Maribor måste gå för seger vilket jag tror kommer straffa sig.



Odense - Twente = X2
Odense raporteras vara starka hemma men har svagt hemma facit senaste 3-4 matcher och placerar sig endast i mitten i inhemska ligan. Twente däremot är ett topplag i holland och strider om guldet och vann senast med 4-0. Kan va bedrövligt dåliga vissa matcher. Jag tror det kommer bli tätt och Twente kommer dra det längsta strået om någon men skulle begärt lite högre odds då för att våga spela.



Wisla Krakow - Fulham = X2
Wisla ligger sist på 0 poäng och måste vinna. Fulham vilar spelare som Bobby Zamora, Danny Murphy och Clint Dempsey, tunga avbräck alltså. Hade spelat Fulham om dem var med men de kommer iaf kunna ta poäng ikväll.



Sl. Bratis - PSG = 2 (1.60)
Bratis har förlorat alla matcher och har 5 insläppta mål, endast 1 mål gjort. PSG har bra form i ligan och leder den, förlorade i El med tuffa 3-0 borta mot Bilbao senast. Har inga nya skador sen förra matchen och satsar på cupen här och 3 poäng känns ganska givet.



Tottenham - Rubin Kazan = X2 (1.90)
Spurs hade tur som fick oavgjort trots allt mot Newcastle i ligan och har haft ett tufft spelprogram under en längre tid. Inför kvällens match finns bara två mittbackar tillgängliga: Younes Kaboul och Sebastian Bassong. Ledley King, Michael Dawson, Vedran Corluka och William Gallas är alla skadade och managern Harry Redknapp kommer att kalla in Danny Rose, Andros Townsend och Tom Carroll till matchen. Sandro och Aaron Lennon testas sent och kan möjligen spela. Spelare som Rafael van der Vaart och Jermain Defoe finns inte ens med i truppen, de vilas.
Rubin har ångat på i ligan och senaste 3-0-segern över Spartak Moskva var imponerande. Offensiven med de snabba kontringarna ser spännande ut och det finns inget som talar för att laget kommer att parkera spelarbussen framför eget mål. Inga nya skadeproblem gör att Kurban Berdyev kan matcha en stark startelva. Man ska komma ihåg att Rubin Kazan har ställt till dit för stjärlaget barcelona och lyckats bra samt vunnit. Det raka spelet på 2.an testas oxå till 4.40!

___________________________________________________________________________________________________


Jag kör iallafall en trippel på Schalke, Braga, PSG ikväll bland annat...






STYRKA


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!