London derby

Allmänt | 2011-10-29 | 13:33:12 Kommentera här! » 0 st

Är strax London derbyt så fattar mig kort. Idag finns det många intressanta spel och har faktiskt haft svårt att sålla bort några. Lägger upp spelen så får jag se om jag får tid att fylla i med kommentarer lite senare.
_______________________________________________________________________________________________________




DAGENS SPEL:




Stensäkra

Man C - Wolfes = 1 (1.20)
Manchester City ser närmast ostoppbara ut för tillfället och framförallt är det offensiven som imponerar – 21 (!) fullträffar på de senaste fem matcherna är siffror som talar för sig själv. Ställde upp med ett renodlat reservlag i veckans cupseger mot Wolves – i eftermiddag kommer manager Mancini åter mönstra ordinarie startelva.

Manager Mick McCarthy vilade i stort sett samtliga sina ordinarie spelare i veckans cupmöte – i eftermiddag blir det åter bästa tänkbara lag som ställs på benen, frågan är hur långt det räcker? Har bara tagit två ynkliga poäng på sina sju senaste ligamatcher och defensivt ser man oerhört darrigt ut. Saknar skadade Steven Fletcher, Ronald Zubar och Kevin Foley.

 
Sociedad - Madrid = 2 (1.20)
Mourinho ställer nästan alltid upp med bästa startelva trots att det är CL- match några dagar senare. Men med den bredden han har i trupppen finns det goda ersättare. Sociedad har dalat i tabellen och inte visat vidare form senaste matcherna. Borde bli en enklare match för Madrid.



PSG - Caen = 1 (1.40)
Dessa två lag möttes nyligen i cupen där PSG vann med 5-2. Båda ställde upp med reservbetonade lag. PSG som pumpat in många miljoner till denna säsong har lyckats bra och leder ligan.



Roda - Ajax = (1.67)
Även dessa 2 lag möttes i veckan då det var cupen som gällde. Ajax drog det längsta strået och tog en seger med 4-2. Vinner igen



Speldugliga


Norwich - Blackburn = 1 (1.95)
Norwich stod emot mycket mot Liverpool som hade stort tryck mot deras mål i första halvlek och vann skott o målchanser övertygat . Men med kämpaglöd lyckades dom komma tbx i match och få 1 poäng. Blackburn spelade cupen mot Newcastle som gick till förlängning, kan vara slitna.


Birmingham - Brighton = 1 (2.05)
Giftig match att spela då Brighton har varit ett lag i toppen och presterat bra. Har haft mindre flyt med sig nu i de senaste matcherna. Birmingham har verkligen kommit igång och presterar bra med spelare som Zigic. Vinner iomed hemmaplan och kanon form.


West Ham - Leicester = 1 (1.95)
Leicester förlora senast med 3-0 och då var det nog för ledningen som sparkade Sven Göran Eriksson. Leds nu av två som redan fanns i föreningen i väntan på ny tränare.
West ham spelar jättefint och ligger 2:a. Har fint facit hemma och tar 3 poäng mot ett darrigt Leicester.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Slänger in ett TOPPTIPS också:











STYRKA












Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!