Premier league drar igång

Allmänt | 2011-08-13 | 09:35:07 Kommentera här! » 0 st

Nu börjar alla ligorna rulla igång ordenligt och jag har för vana att ligga lite lågt de första omgångarna så jag får en uppfattning om lagen och ligorna. Att satsa på stryktipset och leta skrällar kan visa sig bli väldigt lönsamt då det kan överasskas lite de första omgångarna.
___________________________________________________________________________________________________



DAGENS SPEL:




Halmstad - Häcken = 2 (2.00)
Häcken har gjort mest mål av alla lag i allsvenskan och Halmstad har släppt in näst flest. Häcken har matchats tufft senaste och åkte ur kvalet till europa nyligen. Halmstad har endast vunnit 2 stycken matcher denna säson och senaste matchen vann dom med 5-4 mot Norrköping. En svängig match som kunde slutat hur som helst men jag tyckte den matchen visa att Halmstad inte har nån stabilitet eller nåt vidare försvar då Norrköping hade massa spelare borta. Allsvenskans målkåtaste lag borde självklart kunna göra ett par baljor och det ska räcka till.

Spelar även följande på denna match:
*handicap 1-0, Vinst Häcken (3.35)
*Över 2,5mål (1.60)


Mjällby - Syrianska = 1 (1.70)
Mjällby har börjat hitta stilen på allvar och senast grejade man oavgjort hemma mot fjolårsmästarna Malmö FF, därmed har laget knipit sju poäng på de senaste tre matcherna.
Får tillbaka både William Leandersson och Patrik Osiako efter avstängning och därmed ser truppläget bra ut. Saknas gör Daniel Nilsson, Adam Berner samt Craig Henderson.
Syrianska dras fortfarande med massor av skador och till dagens match får man dessutom klara sig utan avstängda duon Omotoyossi och Özdemirok, detta sedan båda blivit utvisade i den tumultartade avslutningen senast mot Helsingborg. Har förlorat nio av sina tio matcher på resande fot denna säsong.
Mjällby har hittat formen medans Syrianska saknar mycket spelare och är svaga borta, känns säker.




Lyon - Ajaccio = 1 (1.28)
En fullkomligt säker spik och bra trippelvirke. Lyon har på försäsongen slagit Porto som vann trippeln förra året, spelat oavgjort mot Shaktar donetsk och Hannover som inte är några dåliga lag direkt, vann övertygande ligastarten med 3-1 mot Nice. Ajaccio är nykomlingar och fick ett varmt välkommnade av Touloose som skickade två mål i baken på deras egna hemma plan.

Spelar även följande på denna match:
*handicap 0-1, Vinst Lyon (1.75)
*handicap 0-2, Vinst Lyon (2.85)


________________________________________________________________________________________

Sådär då tänkte jag komma med en nyhet då jag bestämt mig för att föra statistik över rätt spelade spel. 7 spel lagda ikväll vilket innebär än så länge 0/7 spel satta men imorn ska det stå 7/7 längst ner i hörnet och uppdateras var gång jag lägger upp nya spel. Kräver minst en 75% träffgaranti av mig själv...









STYRKA!                                                                                                           0/7 Rätta spel






Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!