Oroad

Allmänt | 2011-08-20 | 11:33:53 Kommentera här! » 0 st

Norrköping fick stryk med 5-0 på Guldfågelns arena även om siffrorna stack iväg lite på slutet. Börjar faktiskt bli lite oroad över deras existens i allsvenskan...
_____________________________________________________________________________________________________



DAGENS SPEL:




Malmö - Gais = X2 (1.79)
Dubbelchans
Malmö FF åkte på en ordentlig snyting i veckans möte med Zagreb och risken finns förstås att man är en aning slitet både fysiskt och psykiskt.
Rickard Norling kan låta några av sina ordinarie spelare stå över för att släppa fram yngre talanger som Tobias Malm,
Alexander Nilsson och Simon Kroon – något som absolut inte behöver vara negativt.
Dessutom talar det mesta för att Johan Dahlin gör comeback i målet efter sitt skadeuppehåll och att nyförvärvet Miika Albornaz spelar från start.

Gais hade Wanderson tillbaka i laget senast och brassen visade omgående hur viktig han är genom att bli matchvinnare direkt.
Parkerar därmed på en imponerande fjärdeplats i serien, men på bortaplan har man inte övertygat,
bara två segrar på tio försök imponerar inte. Ser dessutom en aning tunt ut framåt efter försäljningen av Alvaro Santos.

Malmö har spelat tätt med matcher och mötte Milan i Söndags och Zagreb nu i Onsdags och har en viktig retur kommande vecka.
Jag tycker absolut inte Malmö ska va favoriter här utan ger procenten 60-40 fördel GAIS. Kommer även lira vinst GAIS till 4.00 eller det lite fegare, Draw no bet till 2.75.



Bayern - Hamburg = 1 (1.30)
Skrev redan för några inlägg sen hur dåliga Hamburg var och att jag kommer spela emot dom så fort jag får chansen. Bayern har visserligen inte övertygat och spelat så överlägsna som dom varit i ligan vissa år.
Men senast var Robben tillbaka och gjorde mål direkt och idag sviker dom inte så dåliga som Hamburg är. PEPPAR PEPPAR





Heerenveen - Twente = 2 (2.10)
Heerenveen läcker som ett såll och har släppt in hela 11 mål på tre senast matcherna. Twente spelade kval i veckan mot Benfica och fick 2-2 i den matchen. Benfica är ett bra lag och det är starkt att spela 2-2 mot dom och Heerenveen är många klasser sämre än just Benfica. Lite oroande att Twente ska vila spelare till returen men tycker ändå oddset är så pass högt att jag testar en slant.


_____________________________________________________________________________________________________


Snart äre dags för Arsenal att ta emot Liverpool och Arsenal har Song och nyförvärvet Gervinho borta efter avstängning. Har även andra skador och tveksamheter och jag tipsar om att spela Liverpool ikväll...





STYRKA!







Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!