Man U - Tottenham

Allmänt | 2011-08-22 | 20:00:04 Kommentera här! » 0 st

Spelen igår gick kanon och flytet fortsätter. Idag är det en spännande match vid 9 men då jag inte sett Tottenham spela någon match än då deras premiär vart uppskjuten håller jag mig till live odds.
_______________________________________________________________________________________________________




SILLY SEASON





        *Dirk Kuyt kan lämna Liverpool – för att ersätta Samuel Eto’o i Inter.
 - De har kommit med ett attraktivt bud, säger agenten Rob Jansen till RTV West.
 
Detta efter att hans agent, Rob Jansen, berättat om de senaste turerna:
 
- Inter har kommit med ett attraktivt bud, som han nu ska överväga. Men klubbarna är ännu inte eniga om en affär, säger Jansen.

 

 

         *Jag har talat med Alex Ferguson i telefon och han berättade att Dimitar Berbatov inte är till salu, säger sportchefen Leonardo enligt Sky Sports.
Den här sommaren har Ligue 1-klubben rustat med storstjärnor som Javier Pastore och nu ville man locka även Berbatov till Parc Des Princes. Men det blev alltså nobben – trots att bulgaren väl får betraktas som ett andraval bakom Wayne Rooney och Chicarito på Old Trafford.
 
-  Men Ferguson säger att han räknar med Berbatov, säger Leonardo

 

 

           *Diego Forlán har pekats ut som Samuel Eto’o eventuella ersättare i italienska Inter. Affären om Eto’o mellan Inter och ryska Anzhi har gått i stå. Men alldeles oavsett utgången ser det ut som att VM:s bäste spelare 2010 vill gå från Atletico
 
- Atletico tar inte hand om sina stjärnor. Forlán har gett allt för klubben och är inte nöjd med situationen som den är nu. Jag skulle gilla att han drog till Inter för det är en stor klubb. Hans agent är i Milan och Diego är väldigt benägen och förväntansfull att allt löser sig, säger Diego Forláns pappa Pablo Forlán till uruguayanska radion 1410 AM Libre.
- Om det inte blir Inter blir det en annan klubb. Jag vet inte vilken, men säkert är att han inte stannar i Atletico. Även om han fortfarande har kontrakt känns det som att klubben och han har kommit till vägs ände, förklarar pappa Forlán, som i sin ungdom även han var en firad fotbollsspelare.

 

 


        *Nu bekräftar fler involverade att en övergång är på gång.
– Vi förhandlar om Aquilani. Jag tycker mycket om honom – han är en intressant spelare. Jag har pratat med (Adriano) Galliani och (Massimiliano) Allegri. Vi får se vad som händer, säger Milans ägare Silivio Berlusconi till ESPN.
Agenten Franco Zavaglia säger till Ilsussidario.net att en övergång kan vara mycket nära.
– De involverade parterna jobbar med fallet, och mellan onsdag och torsdag kommer allt att bli bestämt, säger han.

 



          *Juan Mata uppges komma till London i dag för att genomgå sin läkarundersökning och sen skriva på för Chelsea, uppger brittisk press i natt.
 Medan Arsenal strulat så passade Villas-Boas på att förhandla fram en övergångssumma om 26 miljoner pund med Valencia, uppger Sun och Daily Mirror. Daily Star uppger summan till 25 miljoner pund.

 

 

          *Atletico Madrid har sålt Sergio Agüero till Manchester City. Även Diego Forlan kan vara på väg att lämna klubben.
Då vill man värva en skyttekung – Portos Radamel Falcao. Det har länge spekulerats i att Atletico skulle ha bjudit på colombianen. Nu har även Porto bekräftat budet,
Falcao gjorde 34 mål förra året när Porto lekte hem den portugisiska ligan och tre andra titlar, bland annat Europa League där Falcao gjorde matchens enda mål på nick.

__________________________________________________________________________________________________







STYRKA!                                                                                      9/14 Rätta spel


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!