Ligorna drar igång

Allmänt | 2011-08-05 | 17:43:31 Kommentera här! » 0 st

Tänkte uppdatera igår men det uteblev... Vilken match det var Malmö - Rangers gjorde, 3 röda kort och målet för Malmö som tog dom vidare kom inte förns 79 minuten av Hamad. Härligt för svensk fotboll och nu väntar Dyn Zagreb. Men Europa league klart redan nu.
______________________________________________________________________________________________________


DAGENS SPEL:

Exelcisor - Feyenoord = 2 (1.85)
Exelcisor kvalade sig kvar i högsta ligan då dem hamnade i botten i fjol. Med relativt övertygande siffror i kvalet höll dom sig kvar men jag tror dom kommer hamna i botten i år igen. Feyenoord gick det väl sisådär med en 10:onde placering när dom året därinnan lyckades komma 4:a. Feyenoord har ett ungt och bra lag och jag tror förra året vart för mycket med spel på två fronter (europa, ligan). Det skiljer mycket mellan dessa lag historiemässigt och på pappret och jag testar en slant på Feyenoord.

Dortmund - Hamburg = 1 (1.55)
Under sommaren har Hamburg genomgått en generationsväxling. 30+ spelarna Frank Rost David Rozehnal, Joris Mathijsen, Ze Roberto, Ruud van Nistelrooy med flera, har lämnat klubben. Deras svaga ekonomi har heller inte kunnat förbättra deras lag och det är sämre i år än förra säsongen. Svenskhoppet Marcus Berg är skadad och jag tror inte Hamburg räcker till mot Dortmund som hållt sitt unga lag intakt och endast förlorat Sahin's fina vänsterfot, men till ett bra pris. Dom saknar Barrios på topp och det är viserligen en tung förlust men de Tyska mästarna borde klara av det här.

_____________________________________________________________________________________________________




STYRKA!

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!