08/08 - 2011

Allmänt | 2011-08-08 | 17:21:10 Kommentera här! » 0 st

Mitt kära Peking förlora mot botten-laget Halmstad i en svängig match där Ifk tog kontrollen och hade ledning 1-3 i andra halvlek. Slappnar av och släpper tillbaks dom i matchen. PINSAMT! Elfsborg, Kalmar gick inte bättre, Kalmar täppte till och gjorde det svårt för Elfsborg som skapade dom enda målchanserna i matchen men ingen gick in.
Nu kör vi lite Silly Season istället! ______________________________________________________________________________________________________



SILLY SEASON:



           *Premier League-starten närmar sig med stormsteg, men frågan är i vilken klubb som Samir Nasri gör säsongspremiär. Rapporter i England talar om att både han och Cesc Fabregas sett sega ut på träningen med Arsenal, och nu på morgonen rapporterar vanligtvis välunderättade L'Equipe om att Nasri redan är överens med Manchester City.
 
Enligt den franska tidningen får Nasri 185 000 pund i veckan, lite drygt två miljoner, om han väljer att byta till City.
 
Arsene Wenger hoppas dock fortfarande att både Nasri och Fabregas ska stanna. Och han förnekar att duon skulle ha latat sig under träningarna i veckan. Efter förlusten mot Benfica i helgen sa han till Daily Express:
 
- Jag kan inte prata om det, men det finns inga stora problem mellan mig och Samir




          *Thomas Vermaelen skadade sig i Arsenals träningsmatch mot Benfica i lördags. Dessutom verkar de mittbackar Arsenal försökt värva bli för dyra – Everton kräver 190 miljoner för Phil Jagielka och Blackburn vill inte släppa Christopher Samba.
 
Enligt Daily Mail har nu Arsene Wenger bestämt sig för att satsa helhjärtat på Boltons Gary Cahill. 25-åringen har ett år kvar på sitt kontrakt.

 

 

            *Enligt El Mundo Deportivo är Real Madrid berett att släppa Kaka för endast 110 miljoner kronor.
Mittfältaren tros vara på såväl Chelseas som Milans radar och har haft både skadeproblem och formproblem sedan han kom till Real för svindlande 630 miljoner kronor för två år sedan.

 



               *Newcastle är nära att värva Manchester Uniteds anfallare/ytter Gabriel Obertan. Fransmannen blev en rejäl flopp i United och hoppas nu på mer speltid.
 
Övergången har bekräftats av Newcastles tränare Alan Pardew, och på måndagen ska Obertan genomgå den obligatoriska läkarundersökningen. Går allt bra kan han därefter presenteras som ny Newcastlespelare.

 

           *Enligt Sky Sport Italia har Roma kommit överens med Villarreals brasilianske anfallare Nilmar om ett kontrakt.
 Klubbarna har enats om en summa på 123 miljoner kronor samt en bonus baserad på spelade matcher för anfallaren.

Det finns dock ett problem. Roma måste frigöra en plats i sin trupp för en icke-EU-spelare för att få plats med Nilmar och enligt rapporter så är det Fabio Simplicio som ligger pyrt till.

 

           

           *Idag blev det klart att Manchester City förlänger med Joe Hart. De har skrivit på ett femårskontrakt med den engelska landslagsmålvakten.
 
24-åringen, som har etablerat sig som en av ligans bästa målvakter, är nöjd med sitt förlängda kontrakt:
– Jag är överlycklig över att ha förlängt avtalet. Det är en spännande tid att vara en City-spelare.


__________________________________________________________________________________________________



STYRKA!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!