02/08- 2011

Allmänt | 2011-08-02 | 14:16:22 Kommentera här! » 0 st

Tva av tre spel gick in igår, borde väl inte klaga men lite bitter är ja allt. Skönt att man avstod spel på Kalmar som jag ändrade mig med i skrivandets stund, det var nåt som inte stämde... Idag finns det inga spel men Silly Season är alltid aktuell!
_________________________________________________________________________________________________



SILLY SEASON:



     *Enligt spanska Marca är Atletico Madrids sportchef  José Luis Pérez Caminero på jakt efter Wolfsburgs brasse Diego.  Spelaren som hamnat i onåd med lagledningen i Tyskland sägs vara ivrig att ansluta till Atletico .  Frågetecken som måste rätas ut är om spelaren får lämna sin normalt centrala position för att spela på vänsterkanten. Dessutom skriver tidningen att han får räkna med att gå ner i lön, från nuvarande 36 miljoner kronor om året. Det som dessutom oroar klubben är att Diego verkar ha varit trubbelmakare i alla sina senaste klubbar, Porto, Juventus och Wolfsburg.

 

         *I nästa vecka avgörs Cesc Fabregas framtid. Det säger managern Arsene Wenger.
 – Cescs framtid avgörs de kommande tre eller fyra dagarna. Om han inte skriver på för ett annat lag under den perioden kommer han att stanna hos oss, sade Wenger efter Arsenals match mot New York Red Bulls enligt spanska Sport.

 

             *Palermo säljer Javier Pastore till Paris SG för 43 miljoner euro.
 Orden är Palermopresidenten Maurizio Zamparinis, och även om han brukar ändra sig så verkar det vara helt klart nu. Javier Pastore går till Paris SG. Den offensiva mittfältaren har jagats av många av storklubbarna under sommaren. Han troddes länge vara Milans Mister X, och ända in till det berömda målsnöret var också Chelsea med och ryckte i honom.
Men nu blir det alltså lite överraskande den franska ligan för argentinaren. Han blir PSG:s åttonde nyförvärv den här sommaren, och huvudstadsklubben har nu lagt ut drygt 800 miljoner kronor på nyförvärv.

 

           *Roberto Mancini har fortfarande inte lyckats göra sig av med oönskade Craig Bellamy, Roque Santa Cruz, Wayne Bridge, Emmanuel Adebayor och Nedum Onuoha. Trots det, och mångmiljonköpet av Sergio Agüero, lovar den italienske managern fler nyförvärv
 – Vi vill fortfarande ha en mittfältare och en ny ytter. Om vi vill konkurrera med topplagen i Premier League behöver vi fler spelare, säger Mancini enligt ESPN

 


          *Anzji Makhatjkala fortsätter att jaga toppspelare. Den pengastinna ryska klubben är enligt Lifesports nu nära att värva Chelseas ryske vänsterspringare Jurij Zjirkov.
Zjirkov uppges ha kommit överens om ett kontrakt med klubben, och ska genomgå en läkarundersökning i veckan.
Chelsea uppges få över 130 miljoner kronor för mittfältaren, som inte har lyckats ta en ordinarie plats i Londonlaget.

____________________________________________________________________________________________________



STYRKA!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!